Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Storcator Philips HR1869/70 Avance Collection pentru fructe si legume, 900W

Storcator Philips HR1869/70 Avance Collection pentru fructe si legume, 900W

Cod:

HR1869/70


Cod intern: #65961

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Storcatoare

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Storcator HR1869/70 Avance Collection pentru fructe si legume, 900W de la Philips

Storcătorul Philips din colecţia Avance stoarce şi ultima picătură din fructele şi legumele dvs., datorită conceptului de sită inversată. Datorită tehnologiei QuickClean, curăţarea storcătorului nu a fost niciodată mai uşoară.

Datorită sistemului inovator de extragere a sucului cu sită inversă, acest storcător extrage cu până la 10% mai mult suc*. De asemenea, în funcţie de tipul de fruct sau legumă stoarsă, se pot prepara până la 2,5 litri de suc dintr-o dată, fără a fi nevoie să goliţi recipientul pentru pulpă. Tubul de alimentare foarte mare, de 80 mm, vă permite să stoarceţi şi fructe sau legume mai mari, precum merele, morcovii şi rădăcinile de sfeclă, fără a le tăia în prealabil. Storcătorul de fructe Philips este conceput pentru a putea fi curăţat uşor, datorită tehnologiei QuickClean. Curăţarea este acum la fel de uşoară precum clătirea, datorită funcţiei de pre-curăţare şi sitei lucioase QuickClean. Storcătorul Philips este primul storcător centrifugal de pe piaţă cu funcţie de pre-curăţare. Turnând apă în elementul de împingere, puteţi crea o fântână de apă în aparat, care elimină fibrele nedorite de pe capac şi uşurează curăţarea sitei. Într-o sită standard rămân multe fibre de pulpă, ceea ce o face dificil de curăţat. Acesta nu este cazul cu sita lucioasă QuickClean a storcătorului Philips, deoarece toate suprafeţele sitei sunt lucioase. După curăţarea prealabilă, puteţi şterge cu uşurinţă fibrele rămase cu o perie standard de bucătărie. Storcătorul complet poate fi acum curăţat într-un minut! Pulpa va fi colectată în singurul loc în care ar trebui să se afle: în recipientul pentru pulpă al storcătorului dvs. de fructe de la Philips. Prin urmare, nu mai este nevoie să îndepărtaţi pulpa de pe alte componente, cum ar fi de pe capac. Datorită designului rotund şi suprafeţelor netede, fără unghiuri ascunse şi crăpături, pulpa este la îndemână, iar recipientul este mult mai uşor de curăţat.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      HR1869/70
    • Culoare
  • Specificatii
    • Putere
    • Tip storcator
    • Trepte de viteza
      2
    • Functii
      Functie anti-picurare
    • Altele
      Capacitate suc 2.5L

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.