Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Smart TV LED Curbat Samsung UE78KU6502 197 cm (78") 4K

Cod:

UE78KU6502


Cod intern: #173773

  • Distribuie pe:
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Televizoare

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Smart TV LED Curbat UE78KU6502 197 cm (78") 4K de la Samsung

Luminozitate si claritate a detaliilor

Cu HDR Pro, va puteti bucura de detalii nemaivazute pana acum in cele mai luminoase parti ale ecranului TV, in timp ce urmariti continut HDR. O experienta ca de cinematograf, cu adevarat HDR, disponibila in sfarsit chiar in sufragerie.

Bucurati-va de frumusetea culorilor naturale

Tehnologia Active Crystal Colour optimizeaza tehnologia de iluminare cu LED-uri adaugand o sursa de lumina suplimentara. Acest lucru ofera o puritate mai mare a luminii albe, ceea ce are ca rezultat o gama mai larga de culori si o mai mare naturalete. Reduce chiar si consumul de energie.

Fiecare detaliu cu rezolutia uluitoare 4K UHD

Experimentati detaliile pline de viata cu rezolutia de 4 ori mai mare decat a televizorului Full HD. Tot continutul vizualizat va arata mai bine, datorita culorilor realiste si luminozitatii.

Lasa-te invaluit de continut

Auto Depth Enhancer aplica niveluri de contrast variate in zone diferite ale ecranului, pentru a conferi imaginii o profunzime extraordinara. Experimentati vizualizarea captivanta pe ecranul televizorului dvs.

Oferiti-va o experienta superioara de vizionare

Curbura delicata a televizorului Curbat de la Samsung va ajuta sa va plasati chiar in centrul actiunii, oferind un camp de vizualizare mai larg si o distanta de vizualizare unitara fata de pozitia dvs. preferata, comparativ cu un ecran plat.

Sofisticare moderna, supla si simpla

Cu designul sau elegant, de culoare argintie metalizata, televizorul ofera o senzatie de stil modern si avangardist, in timp ce suportul neted ii completeaza aspectul pentru a-l transforma intr-o opera de arta din orice unghi ai privi.

Acces rapid si unic la toate sursele de continut

Noul Smart Hub ofera un singur punct de acces la Live TV, aplicatii variate si cu continut bogat, jocuri si multe altele. Utilizatorii isi pot accesa continutul preferat de indata ce pornesc televizorul.

* Este necesar acces la internet. Poate sa nu fie disponibil in toate limbile sau regiunile.

Optimizati rezolutia continutului pentru o calitate mai intensa a imaginii

Procesul UHD Upscaling unic al Samsung, in 4 pasi, imbunatateste modul in care continutul video si jocurile preferate sunt vizualizate, asigurandu-le cea mai buna rezolutie posibila. Tehnologia identifica pasii specifici necesari pentru ca semnalul de intrare sa fie procesat in asa fel incat materialul sursa sa fie afisat la rezolutia UHD a televizorului. O ultima etapa aloca resurse ale procesorului spre anumite zone ale imaginii care necesita accentuarea detaliilor. Prin toate procesele revolutionare dezvoltate, continutul conventional devine impresionant si explica numarul impresionant pe care brandul Samsung le-a primit pentru calitatea imaginii UHD in 2015.

*Calitatea imbunatatita a imaginii prin procedeul „upscale” poate varia in functie de rezolutia sursei

Contrast imbunatatit pentru experienta de vizualizare optimizata

Tehnologia UHD Dimming asigura contrast, culoare si claritate optimizate, pentru o calitate realista a imaginii. Toate acestea fac posibila o experienta de vizualizare nemaiintalnita.

Optimizati calitatea imaginii la un nivel apropiat celui UHD

Ultra Clean View analizeaza continutul cu un algoritm avansat, pentru a filtra si a reduce nivelul de zgomot al imaginii. Chiar daca sursa video este la o calitate inferioara calitatii Full HD, va veti putea bucura de imagini care rivalizeaza cu standardul UHD.*

Specificatii tehnice


  • Model
    • Smart
      Da
    • Curbat
      Da
    • Tip Imagine
      4K
    • Sistem operare
  • Display
  • Sunet
    • Boxe
      2 x 20 W
    • Putere
      40 W
    • Sistem sunet
      2.0
  • Conectivitate
    • HDMI
      3
    • S/PDIF
      1
    • Ethernet (LAN)
      Da
    • Intrare RF
      1
    • USB 2.0
      2
    • Slot CI
  • Caracteristici Generale

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.