Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Contigo sticla sport Devon AutoSput 1000-0184, 750ml, verde

sticla sport Devon AutoSput 1000-0184, 750ml, verde

Cod:

1000-0184


Cod intern: #62009

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Termosuri si recipiente

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere sticla sport Devon AutoSput 1000-0184, 750ml, verde de la Contigo

Sticla pentru apa Devon este creata special pentru a fi folosita cu o singura mana. Butonul va deschide capacul ce protejeaza tetina de praf si mizerie, pastrand-o curata. Nu trebuie folositi dintii pentru a desface tetina. Capacul poate fi curatat cu usurinta in raftul de sus al masinii de spalat vase. Caracteristici: Utilizare simpla cu o singura mana; Capac special pentru protectie eficienta; Tetina contine un sistem de autosigilare, astfel incat, chiar si ridicata, lichidul nu va curge din recipient; Capacul tetinei acopera si protejeaza impotriva mizeriei; Avand o greutate mica, este usor de strans in mana astfel incat viteza de curgere poate fi reglata cu usurinta; Se potriveste in majoritatea suporturilor pentru bicicleta; Nu contine BPA; Capacitate 750ml.

Specificatii tehnice


  • Specificatii
    • Tip produs
    • Model
      Devon
    • Capacitate
    • Culoare
    • Material
      Fara BPA
    • Functii
      Utilizare simpla cu o singura mana; Capac special pentru protectie eficienta; Tetina contine un sistem de autosigilare, astfel incat, chiar si ridicata, lichidul nu va curge din recipient; Capacul tetinei acopera si protejeaza impotriva mizeriei

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.