Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Redresor auto Baseus Super Energy 2-in-1 Jump Starter 8000 mAh, cu clesti pornire motor, functie compresor, Negru

Cod:

26394


Cod intern: #2000424

  • Distribuie pe:
408,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 12 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Redresor auto Super Energy 2-in-1 Jump Starter 8000 mAh, cu clesti pornire motor, functie compresor, Negru de la Baseus

Powerbank /Starter+Compresor 2-în-1 Baseus Super Energy Car Salt Starter, 8000mAh (negru).

Căutați un dispozitiv de încredere pentru a vă porni mașina pe vreme rece? Sau echipamente care vă vor permite să vă umflați anvelopele în orice moment? Cu ajutorul vine Baseus Super Energy Car Jump Starter! Dispozitivul este suficient de puternic pentru a porni mașina de urgență de până la 50 de ori. Curentul de vârf de 1.000 A asigură că mașina dvs. va porni în cât mai puțin de o secundă. Este compatibil cu majoritatea vehiculelor cu motoare pe benzină sau diesel. În plus, îl puteți folosi și pentru a umfla roțile de pe bicicletă sau pentru a încărca bateriile în telefon! Este echipat cu o baterie puternică de 8000 mAh. Este extrem de ușor de utilizat, iar un sistem de securitate fiabil garantează un nivel ridicat de siguranță în timpul utilizării.

 

Pornire instantanee a mașinii

Starterul Baseus vă permite să porniți mașina rapid, economisind în același timp timp prețios. Cu un curent de pornire de 500A și un curent de vârf de 1000A, puteți porni mașina cu o baterie complet descărcată în doar 1 secundă! Dispozitivul este compatibil cu majoritatea vehiculelor cu motoare pe benzină de 12V/4.0l și motoare diesel de 12V/2.5l. Puteți încărca cu ușurință bateria, de exemplu, într-un sedan, SUV sau motocicletă.

 

Rezistent la toate condițiile meteorologice

Nu trebuie să vă faceți griji că starterul nu funcționează într-o dimineață înghețată! Dispozitivul robust este complet rezistent la schimbarea condițiilor meteorologice. Puteți să-l utilizați chiar și la temperaturi extreme de la -20°C până la 60°C. Indiferent de vremea curentă, cu demarorul Baseus vă veți porni mașina într-o secundă fără a deteriora bateria.

 

Uşor de utilizat

Dispozitivul este extrem de ușor de utilizat. Doar 3 pași vă separă de arderea mașinii în cel mai scurt timp. Mai întâi, conectați bornele de aprindere la interfața EC5 a starterului - luminile intermitente roșii și verzi vă vor informa despre starea conexiunii. Apoi conectați firele la baterie în consecință - roșu cu terminalul marcat plus și negru cu terminalul marcat minus. În cele din urmă, tot ce trebuie să faceți este să porniți mașina. Mai mult, terminalele de aprindere inteligentă special concepute vă vor oferi o protecție eficientă împotriva polarității inverse. Starterul va emite un semnal sonor atunci când detectează că terminalele au fost conectate incorect. Cu acest sistem, veți evita deteriorarea bateriei.

 

Inflația inteligentă a anvelopelor

Compresorul are un sistem inteligent de umflare a anvelopelor care protejează împotriva supra-inflației. Pompa de înaltă presiune cu 19 cilindri, care vă permite să reglați convenabil presiunea în anvelope, vă permite să umpleți anvelopa R195 cu aer în doar 7 minute! Când bateria este complet încărcată, puteți umfla cu ușurință toate cele 4 roți. Acum puteți umfla în mod convenabil anvelopele din mașină fără să vă faceți griji cu privire la supra-inflație. Mai mult, a fost inclus un set de adaptoare, astfel încât să puteți umfla, printre altele, o roată pe bicicletă, un baschet sau un balon!

 

Baterie puternică

Powerbank are o baterie cu o capacitate de 8000 mAh, astfel încât să o puteți folosi cu ușurință de cel puțin câteva ori! Consumul său excepțional de redus de energie în așteptare îi permite să rețină până la 85% din energia stocată timp de până la un an de la ultima încărcare completă (atunci când nu este utilizată). Între timp, o serie de caracteristici de siguranță garantează o protecție eficientă împotriva supraîncărcării, scurtcircuitului, supraîncărcării, supraîncălzirii sau conexiunii inverse, printre altele.

 

Suplimente funcționale

Powerbank este echipat cu accesorii practice care vă vor ușura utilizarea. Afișajul digital încorporat vă informează cu privire la starea de încărcare și presiune a bateriei atunci când umflați anvelopele. Pe de altă parte, lanterna cu 3 moduri de lumină - lumină constantă, SOS și lumină intermitentă, va fi utilă în timpul unei opriri de urgență pe drum sau a unui accident, mai ales noaptea.

 

Funcționare multifuncțională

Cu dispozitivul Baseus, nu numai că veți furniza energie bateriei mașinii dvs. sau vă veți umfla anvelopele! De asemenea, puteți încărca cu ușurință bateria smartphone-ului. Powerbank are 2 porturi de ieșire USB, care vă permit să încărcați rapid dispozitivele cu maximum 3A. Puterea sa este de 29,6 Wh, astfel încât să puteți lua powerbank cu dvs. într-un avion fără cea mai mică problemă.

 

Include:

  • 1 x Salt Starter CGCN000001
  • 1 x USB - cablu USB tip C
  • 1 x Terminal de aprindere inteligentă
  • 1 x Geantă de transport din material textil
  • 2 x Adaptoare de pompare
  • 1 x ac Inflație

Specificatii tehnice


  • Tip
  • Specificatii generale
    • Dimensiuni
      171 x 124 x 55 mm
    • Altele
      Portabil
      Acumulator extern
      Cabluri transfer curent auto

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.