Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Adaptor MP3/CD Hama 14499 pentru radio casetofon

Adaptor MP3/CD Hama 14499 pentru radio casetofon

Cod:

14499


Cod intern: #56815

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Accesorii electrice

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Adaptor MP3/CD Hama 14499 pentru radio casetofon de la Hama

Ati pornit intr-o calatorie lunga, prin tara si, in doua ore, va cam saturati de radio care se aude prost in majoritatea timpului, se vorbeste mult, se asculta muzica putina, iar artistii de la radio sunt unii pe care nu i-ati asculta nici intr-un milion de ani. Cat de enervant! Fara CD player, avand la dispozitie doar un casetofon care e redundant, nu aveti ce face, decat sa calatoriti in tacere. Ce bine ar fi sa existe o metoda sa ascultati muzica de pe MP3 player. Aceasta exista si este oferita de Hama, cu ajutorul adaptorului de caseta pentru MP3/CD.


Cu ajutorul acestui adaptorului de caseta pentru MP3/CD oferit de Hama, nu va mai trebui sa va multumiti cu muzica proasta si receptia pe masura, de la radio. Introdus in casetofonul masinii dumneavoastra, acest adaptor va va permite sa atasati un MP3 player si sa ascultati muzica preferata, in masina, fredonand melodia preferata de pe MP3 player sau CD player, in timp ce conduceti. Oferind calitate superioara a sunetului si fiind extrem de usor de utilizat, acest adaptor va ofera o alternativa de relaxare in masina, permitandu-va sa ascultati muzica preferata, cu o calitate audio excelenta. De asemenea, adaptorul este compatibil cu o gama larga de dispozitive audio, fiind potrivit pentru toate dispozitivele cu mufa jack de 3,5 mm, inclusiv iPod-uri. Cu alte cuvinte, indiferent de player-ul dumneavoastra, este suficient sa il conectati si sa va bucurati de o experienta fantastica.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.