Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Sennheiser BT T100 Bluetooth-Audio-Transmitter aptX

Cod:

508258


Cod intern: #632374

  • Distribuie pe:
434,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere BT T100 Bluetooth-Audio-Transmitter aptX de la Sennheiser

Sennheiser BT T100 Bluetooth-Audio-Transmitter



Imbunatatiti sistemul home entertainment cu acest emitator audio Bluetooth elegant. BT T100 permite conectarea cu usurinta a castilor wireless la echipamentul dumneavoastra audio, astfel, va puteti bucura de libertatea de miscare in timp ce ascultati muzica sau vizionati filme.

Bluetooth de Luxe for a premium media experience

O experienta media premium

Pentru a va putea bucura pe deplin de calitatea sistemului dumneavoastra home entertainment, BT T100 dispune de tehnologia wireless pentru o transmisie de inalta fidelitate. Oferind suport pentru codecul audio Qualcomm® aptX ™ Low Latency, BT T100 garanteaza sincronizarea perfecta a sunetului pentru o experienta impecabila.

Usor de utilizat

Elegantul BT T100 se va potrivi cu stilul tau de viata, precum si cu obiceiurile de ascultare, fiind foarte usor de operat, cu butonul dedicat care asigura o asociere Bluetooth simpla si un LED cu doua culori care confirma starea conexiunii.

Advanced ease of use

 Here to connect

Alegeti cum va conectati

BT T100 dispune de o gama de optiuni de intrare care va permit sa conectati sursele audio fie prin jack de 3.5mm, fie prin cabluri optice, ambele fiind furnizate, precum si un cablu USB-A de 1.2m la USB micro-B. 

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.