Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Instalatie de aer conditionat Aparat de aer conditionat Gree Viola, GWH12RA-K3DNA3M 12000 btu, inverter, clasa A++, refrigerant R-410A, Cold Plasma, controler WiFi inclus

Aparat de aer conditionat Gree Viola, GWH12RA-K3DNA3M 12000 btu, inverter, clasa A++, refrigerant R-410A, Cold Plasma, controler WiFi inclus

Cod:

GWH12RA-K3DNA3M


Cod intern: #223513

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Aer conditionat

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Instalatie de aer conditionat Aparat de aer conditionat Gree Viola, GWH12RA-K3DNA3M 12000 btu, inverter, clasa A++, refrigerant R-410A, Cold Plasma, controler WiFi inclus de la Gree

Aparat de aer conditionat Gree Viola, GWH12RA-K3DNA3M 12000 btu, inverter, clasa A++, refrigerant R-410A, Cold Plasma, controler WiFi inclus, 

Tehnologia WiFi mai accesibila ca oricand

Cum ar fi ca intr-o zi torida cand te indrepti spre casa sa pornesti aparatul de aer conditionat cu telefonul mobil ? Iar cand ajungi acasa atmosfera sa fie la temperatura optima, astfel incat sa te poti bucura din primul moment de linistea si confortul caminului tau.

   

Instaleaza gratuit aplicatia pe telefonul mobil

Scaneaza codul QR alaturat cu telefonul tau mobil (iPhone sau Android) si instaleaza aplicatia de control de la distanta a aparatului tau de aer conditionat Gree Viola astfel incat atunci cand iti soseste aparatul tu sa fii pregatit sa-l comanzi de pe telefonul tau mobil. Poti sa-l pornesti, sa-l opresti, sa modifici temperatura, tot ce poti face cu telecomanda poti face si cu telefonul mobil. Si asta din orice loc din lumea asta in care ai legatura la internet.

   

Refrigerant prietenos cu mediul R-410A

Cel mai folosit refrigerant pentru aparatele de aer conditionat permite acestora obtinerea de randamente ridicate, implicit un consum redus de energie electrica, fiind in acelasi timp prietenos cu mediul inconjurator, acest refrigerant fiind acceptat in acest moment in Comunitarea Europeana.

   

Purificator de aer Cold Plasma integrat

Sunt practic 2 aparate in unul singur, aparat de aer conditionat si purificator de aer, Cold Plasma fiind cea mai avansata tehnologie de eliminare a bacteriilor si virusurilor din aer.

   

Eficienta energetica marita A++

Aparatele de aer conditionat Gree Viola beneficiaza de compresoare DC Inverter cu tehnologie japoneza, care au rolul de a creste performantele si a reduce consumul de electricitate in timpul functionarii. Specificatiile includ magneti permanenti si compresoare  rezistente DC Inverter, concepute  pentru o functionare durabila.

   

Controler WiFi inclus in aparat

Aparatele de aer conditionat Gree Viola cu refrigerant R-410A au incluse in unitatea interioara controlerul de acces WiFi. Prin intermediul acestui controler aparatul se conecteaza la reteaua WiFi din incapere si pot fi controlate de la distanta cu telefonul mobil, prin intermediul aplicatiei pentru telefoanele iPhone sau a celor cu sistemul de operare Android.

   

Tehnologie avansata G-10 Inverter

Aparatele de aer conditionat Gree Viola beneficiaza de tehnologia G-10 Inverter, care permite scaderea turatiei compresorului pana la 1 Hz, ceea ce se traduce printr-un consum foarte redus de energie electrica in functionare.

   

iFeel

Telecomanda aparatului are incorporat un senzor de temperatura prin intermediul caruia aparatul isi regreaza debitul ca sa asigure temperatura optima la nivelul utilizatorului.

   

Gree: Alegerea Nr. 1 in Romania

Organizatia elvetiana independenta ICERTIAS, emitent al binecunoscutelor certificate Best Buy Award, a desemnat producatorul Gree ca fiind preferinta Nr. 1 in Romania la aparate de aer conditionat, aparatele Gree beneficiind de cel mai bun raport calitate/pret.

   

iFeel

Aparatele de aer Conditionat Gree Viola includ o tehnologie speciala de monitorizare a  temperaturii din incapere. In loc sa masoare temperatura la nivelul unitatii  interioare (pe perete), aparatul poate monitoriza temperatura prin intermediul unui senzor aflat in telecomanda. Astfel, tinand telecomanda langa dumneavoastra,  puteti sa va bucurati de conditiile optime de temperatura, oriunde ati fi in incapere.
   

Filtru Suplimentar Catechin

Prin intermediul acestui filtru suplimentar filtrului de praf lavabil, se reduc pana la eliminare mirosurile neplacute sau diversi alergeni.
   

Timer 24 ore

Aparatul se poate seta ca sa porneasca sau sa se opeasca in mod automat in intervalul urmatoarelor 24 de ore. Foarte folositor cand mergem la culcare si setam aparatul sa se opreasca peste un anumit timp. Sau daca dorim ca aparatul sa porneasca la o anumita ora, astfel incat sa beneficiem de atmosfera ideala oricand ne dorim.
   

Auto Restart

In cazul aparitiei unei pene de curent, aparatul va reporni in mod automat la setarile efectuate, imediat ce alimentarea cu tensiune electrica se restabileste.
   

Auto Diagnoza

Servisarea aparatului este acum foarte facila. In cazul unei defectiuni se va afisa pe display-ul aparatului codul de eroare corespunzator. Comunicand acest cod echipei de service depanarea aparatului se va putea realiza foarte usor, in cele mai multe cazuri de la distanta.
   

Aparatele de aer conditionat Gree Viola de 12.000 btu cu refrigerant R-410A NU sunt echipate cu kit de instalare.

Distanta maxima de montaj intre cele 2 unitati este de 20 metri, cu o  diferenta de nivel de 10 metri.

Alimentarea cu energie electrica se face la unitatea exterioara.

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare Rezidential
Tip produs Standard
Suprafata de montare Perete
Suprafata acoperita 25 m² 35 m²
Capacitate generala 12000 BTU
Capacitate de racire 2050 BTU 10920 BTU 12970 BTU
Capacitate de incalzire 2050 BTU 11260 BTU 12970 BTU
Eficienta energetica racire A++
Eficienta energetica incalzire A+
Temperatura minima de operare racire (-°C) -15
Temperatura maxima de operare racire (°+C) 43
Temperatura minima de operare incalzire (°-C) -15
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C) 24
Tip filtru Filtru Catechin Filtru de praf lavabil
Tip compresor DC Rotativ
Numar trepte ventilator 5
Inverter Da
Kit instalare inclus Nu

UNITATE INTERNA

Dezumidificare (l/h) 1.4
Debit de aer unitate interna 550 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna 28 dB
Culoare unitate interna Alb
Lungime unitate interna 773 mm
Latime unitate interna 185 mm
Inaltime unitate interna 250 mm
Greutate unitate interna 8.5 Kg

EFICIENTA ENERGETICA

Coeficient randament sezonier la racire SEER 6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP 4

FUNCTII

Functii climatizare Incalzire Dezumidificare Ventilatie Racire
Tehnologie Wi-Fi Da
Functii speciale Auto Restart

SPECIFICATII TEHNICE

Tensiune alimentare 220 V
Consum nominal la racire 995 W
Consum nominal la incalzire 1000 W
Capacitate nominala la racire 3.2 kW
Capacitate nominala la incalzire 3.3 kW
Agent de racire R-410A

UNITATE EXTERNA

Nivel de zgomot unitate externa 52 dB
Culoare unitate externa Alb prafuit
Lungime unitate externa 848 mm
Latime unitate externa 320 mm
Inaltime unitate externa 596 mm
Greutate unitate externa 31 Kg

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      GWH12RA-K3DNA3M
    • Culoare
      Alb
  • Specificatii
    • Capacitate BTU
    • Clasa de energie
      A++
    • Filtru
      Filtru Catechin, Filtru de praf lavabil
    • Functii
      Wi-Fi, Filtru Catechin Filtru de praf lavabil, Incalzire Dezumidificare Ventilatie Racire
    • Alimentare
      230V, 50 Hz
    • Greutate unitate interioara
      40 kg

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.