Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Instalatie de aer conditionat Aparat de aer conditionat Midea Blanc Full DC MSMADU-24HRFN1-QRD0GW, Inverter, 24000 Btu/h , Clasa A++ /A+ (Alb)

Aparat de aer conditionat Midea Blanc Full DC MSMADU-24HRFN1-QRD0GW, Inverter, 24000 Btu/h , Clasa A++ /A+ (Alb)

Cod:

MSMADU-24HRFN1-QRD0GW


Cod intern: #230379

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Aer conditionat

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Instalatie de aer conditionat Aparat de aer conditionat Midea Blanc Full DC MSMADU-24HRFN1-QRD0GW, Inverter, 24000 Btu/h , Clasa A++ /A+ (Alb) de la Midea

Aparat de aer conditionat Midea Blanc Full DC MSMADU-24HRFN1-QRD0GW, Inverter, 24000 Btu/h , Clasa A++ /A+ (Alb)

Descriere Instalatie de aer conditionat Midea Blanc Full DC MSMADU-24HRFN1-QRD0GW, Inverter, 24000 Btu/h
Seria Blanc aduce pe piata cele mai recente tehnologii invertoare cu un design unic pentru o operare usoara si economica. Seria include produse de la 9000 pana la 24000 BTU/h115V . Modul  iECO ajuta, de asemenea, seria Blanc sa reducă consumul de energie  cu pana la 60%, astfel incat sa va puteti bucura de confort fara sa va ingrijorati de factura la energie.

Un Design Unic - Geometriile utilizate pentru unitatile interioare gamei midea Blanc sunt simple la vedere. Liniile care formeaza cadrul, atat in partea frontala, cat si pe laturi, amintesc de undele formate de ocean. O adevarata opera de arta, imbogatita de prezenta unui display ascuns in mod ingenios sub panoul frontal, care se arata utilizatorului doar la pornire.

RACOARE rapida, la o singura atingere -  Functia SUPER COOL este un adevarat “semn distinctiv” al aparatelor de aer conditionat BLANC: se activeaza prin simpla apasare a unui buton, aceasta functie speciala accelereaza la maxim viteza de rotatie a ventilatorului intern, crescand astfel fluxul de aer rece si permitand aparatului sa scada cu rapiditate temperatura pana la 17C.
Toata RACOAREA pe care o vrei, o poti avea cat ai clipi -Aparatele de aer conditionat din gama Midea BLANC utilizeaza o tehnologie de pornire exclusiva si de o putere mare, in masura sa genereze un flux puternic de aer rece intr-un timp foarte scurt (pana la 30 secunde) pentru a garanta un confort imediat.
iECO: economie garantata pana la 60% -  Aparatele de aer conditionat din gama Midea BLANC sunt echipate cu o functie speciala iECO, ce permite o economie a energiei electrice de pana la 60% in 8 ore, fata de aparatele de aer conditionat traditionale.
Gear: ofera o “viteza” in plus aparatului tau de aer conditionat -  Datorita functiei exclusive GEAR, Midea BLANC ofera utilizatorului posibilitatea de a gestiona in mod individual puterea furnizata de unitate, alegand unul din cele3 niveluri: 50%, 75% si 100%. In acest mod poti uita de clasicele (si uneori complicatele) setari, concenrandu-te numai pe viteza la cere doresti sa functioneze.
3D Surrounding Flow - Flapsurile se misca automat in toate directiile pentru ca debitul de aer sa acopere toata suprafata incaperii.
Shhhh…Zgomot redus - Prin simpla apasare a unui buton, Blanc poate activa functia “NU DERANJATI”, anuland astfel toate semnalele acustice, stingand display-ul si optimizand silentiozitatea ventilatorului intern.
FOLLOW ME: temperatura potrivita pentru tine -  Telecomenzile din gama BLANC sunt echipate cu un senzor de temperatura pe care unitatea o considera drept “temperatura ambientala”. Setand functia FOLLOW ME, aparatul va masura temperatura reala perceputa de utilizator, garantand acestuia un confort maxim.
Somn usor. Chiar si cu clima pornita - Functia SWEET DREAMS, garanteaza conditii de temperatura optima pentru somn, regland pas cu pas puterea aerului in functie de temperatura corpului
Sistem dublu de purificare - Protectie 1 - Filtrul ANTI PRAF capteaza si inlatura particulele de praf si praful transportat de aer. Protectie 2 - Filtrul CATALIZATOR elimina formaldehida si alti compusi organici volatili (VOC), pe langa faptul ca filtreaza gazele nocive si mirosurile neplacute.
Auto-curatare - Schimbatorul de caldura al unitatii interioare este uscat imediat dupa oprire pentru a nu permite dezvoltarea bacteriilor, reducand semnificativ mirosul si prelungind durata de viata a aparatului de aer conditionat.
Unitate exterioara ergonomica - Unitatile externe BLANC sunt realizate cu un design inovativ in forma de diamant, fara colturi ascutite si fara suruburi la vedere langa panoul frontal. Grilajul de aerisire, fiind inspirat de surubul lui Arhimede, contine un ventilator cu un concept nou care reduce la minim zgomotele produse.
Nervurile in forma de T de pe panoul superior permit obtinerea unei mai mari rezistente si stabilitate.
 
Tip produs > Full DC Inverter
Cu invertor > Da
Tip Compresor > ROTARY by Toshiba
Capacitate nominala de racire (Btu/h) (min-max) > 24000(9100 -26900)
Capacitate nominala de incalzire (Btu/h) (min-max) > 25000(5500 - 30000)
Clasa de energie racire > A ++
Clasa de energie incalzire > A+
Telecomanda > Da
Greutate unitate exterioara (kg) > 48.4
Greutate unitate interioara (kg) > 12
Dimensiuni unitate exterioara (mm) > 845x702x363 (Lxhxl)
Dimensiuni unitate interioara (mm) > 1038x325x220 (Lxhxl)
Culoare unitate exterioara > alba
Culoare unitate interioara > alba
Zgomot unitate exterioara (dB) > 60
Zgomot unitate interioara (dB) > 60
Agent de racire > freon R410A
Garantie > 36 luni
Montaj inclus > Nu

 

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      MSMADU-24HRFN1-QRD0GW
    • Culoare
      Alb
  • Specificatii
    • Capacitate BTU
    • Clasa de energie
      Clasa A++ /A+
    • Greutate unitate interioara
      61 kg

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.