Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Instalatie de aer conditionat Samsung AR18MSFPEWQNEU, 18000 BTU, Clasa A++, Filtru 3-Care Auto Clean, Auto restart, Alb

Instalatie de aer conditionat Samsung AR18MSFPEWQNEU, 18000 BTU, Clasa A++, Filtru 3-Care Auto Clean, Auto restart, Alb

Cod:

AR18MSFPEWQNEU


Cod intern: #173737

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Aer conditionat

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Instalatie de aer conditionat AR18MSFPEWQNEU, 18000 BTU, Clasa A++, Filtru 3-Care Auto Clean, Auto restart, Alb de la Samsung

Funcționează inteligent, economisește energie Un Invertor digital 8-Pole eficient energetic menține temperatura dorită fără a se opri și a porni în mod frecvent. Astfel, consumă mai puțină energie* și te ajută să păstrezi confortul pentru perioade mai lungi de timp.

Răcire rapidă Modul de răcire rapidă răcește mult mai rapid prin funcționarea compresorului la nivel maxim cu cea mai rapidă viteză a ventilatorului timp de 30 de minute*. Invertorul său digital de 8 poli ajunge, de asemenea, rapid la Hz maxim când pornește. Păstrează aerul curat Filtrul 3 Care menține aerul curat și interiorul aparatului curat. Pe lângă captarea prafului, elimină până la 99% din anumiți viruși, bacterii și alergeni*, deoarece aceștia trec printr-o plasă densă de filtru. Menține o temperatură răcoroasă confortabilă Modul de răcire în 2 pași începe să răcească rapid aerul utilizând modul Fast Cool. Apoi trece automat la modul Comfort Cool pentru a menține temperatura dorită, astfel încât nu este nevoie să tot schimbi setările. Performanță stabilă Cu tehnologia Triple Protector Plus, funcționează în cele mai dificile medii. Previne supraîncărcarea, fără un stabilizator de tensiune separat*, are un strat anticoroziv și poate suporta temperaturi extrem de mari. Bucură-te de un somn bun Modul Good Night creează climatul dorit pentru un somn bun. Cu ajutorul controlului temperaturii, te simți confortabil, astfel vei adormi rapid, vei dormi adânc și te vei trezi revigorat. Control automat al temperaturii Modul automat de schimbare selectează automat modul de funcționare (răcire sau încălzire) necesar pentru a menține temperatura setată. Astfel, te vei putea bucura de un mediu confortabil în mod constant, fără a schimba continuu setările. Rămâne proaspăt Când aparatul de aer condiționat este oprit, funcția Auto Clean rulează automat un ventilator pentru a îndepărta praful și umiditatea din schimbătorul de căldură. Astfel rămâne curat și uscat, fapt ce previne înmulțirea bacteriilor și a mucegaiului.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      AR18MSFPEWQNEU
    • Culoare
      Alb
  • Specificatii
    • Capacitate BTU
    • Clasa de energie
      A++
    • Filtru
      3-Care Auto Clean
    • Trepte de viteza
      5
    • Functii
      Tip compresor Inverter 8-POLE;
    • Dimensiuni unitate interioara
      1065 X 230 X 298 mm mm
    • Greutate unitate interioara
      11.5 Kg kg

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.