Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aparat de barbierit Aparat de ras Gillette Fusion manual

Cod:

75018352


Cod intern: #152352

  • Distribuie pe:
57,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Aparat de barbierit Aparat de ras Gillette Fusion manual de la GILLETTE


Cu o suprafata de barbierire de 5 lame, Gillette Fusion garanteaza cel mai confortabil si precis barbierit. Urmand perfect conturul fetei, acesta previne eruptiile si iritatiile nedorite. Un maner ergonomic cu invelis din elastomer favorizeaza o manuire mai sigura si un control superior. Benzile indicatoare Lubrastrip semnalizeaza momentul de inlocuire a lamelor.

Imbunatatit cu cele mai recente inovatii, Gillette ofera un barbierit fin cu iritatii semnificativ reduse si mai mult confort. Elaborata intr-un mod unic si meticulos, noua tehnologie Gillette asigura o alunecare usoara si o piele catifelata fara eruptii si iritatii. Gillette le permite utilizatorilor sa traiasca un confort nemaiintalnit, chiar daca se barbieresc zilnic, datorita lamelor mai subtiri, atent proiectate, care indeparteaza parul de la radacina.

Pentru cele mai bune rezultate, utilizati impreuna cu gelul de ras Gillette Fusion ProGlide si lotiunea After Shave de la Gillette.

Prezinta 5 lame pentru un barbierit confortabil si precis

Un sistem flexibil Comfort Guard care urmareste cu atentie contururile fetei

Banda indicatoare Lubrastrip semnaleaza cand lamele trebuie inlocuite

Manerul ergonomic cu invelis de elastomer asigura o prindere sigura si un control mai bun

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.