Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aparat de barbierit Aparat de ras Gillette Fusion Proglide Power Flexball 1 rezerva

Cod:

81523893-


Cod intern: #152390

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Aparate de barbierit

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Aparat de barbierit Aparat de ras Gillette Fusion Proglide Power Flexball 1 rezerva de la GILLETTE

CEL MAI BUN BARBIERIT DE LA GILLETTE PERFECT CHIAR SI PENTRU PIELEA SENSIBILA

Tehnologia FlexBall                                                              

Permite lamelor sa pivoteze din fata spre spate si din stanga spre dreapta pentru a raspunde contururilor fetei pentru cel mai bun barbierit de la Gillette. tehnologia FlexBall ofera un barbierit precis, cu mai putine fire de par ratate*.
*vs. Fusion dintr-o singura miscare peste contururile fetei.
 
Gillette ProGlide FlexBall, aparatul de ras care raspunde contururilor fetei pentru contact maxim*. Cele mai bune lame ale noastre sunt acum preferate de 2X mai mult de barbati atunci cand sunt folosite cu manerul Fusion Proglide cu tehnologie FlexBall**.
Lamele cu taiere joasa, aproape de piele, au fost reproiectate si au acum margini mai subtiri si mai fine, cu un invelis avansat de rezistenta scazuta pentru a taia fara efort firele de par si a inlatura senzatia de tragere si smulgere fata de varianta Fusion. Stabilizatorul pentru lame mentine o spatiere optima intre lame pentru confort, permitand in acelasi timp lamelor sa raspunda contururilor fetei. In plus, sistemul simplificat cu canale Comfort Guard indeparteaza excesul de spuma pentru a produce un contact optim cu lama, intinzand pielea pentru un barbierit precis si confortabil. Iar banda lubrifiata imbunatatita* este impregnata cu uleiuri minerale si polimeri lubrifianti care permit ca Gillette Fusion ProGlide sa alunece fin pe piele, in repetate randuri. Functia de putere ofera micropulsatii calmante pentru a reduce frecarea in timpul barbieritului.

*vs. Fusion
**preferinta generala in randul utilizatorilor ProGlide vs. varianta Fusion.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.