Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aparat de ras Panasonic ES-LV9N-S803, cu autocuratare

Cod:

ES-LV9N-S803


Cod intern: #174893

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Aparate de barbierit

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Aparat de ras ES-LV9N-S803, cu autocuratare de la Panasonic

Aparat de ras cu 5 lame si cu cap Multi-Flex 3D
Un aparat de ras premium inovator care urmeaza conturul fetei ca niciodata pana acum.


Cap Multi-Flex 3D
Mecanismul de suspensie nou creat imbunatateste deplasarea capului in camp tridimensional. Deplasarea flexibila a capului permite urmarirea mai exacta a conturului fetei. Contact mai ferm pentru un barbierit mai fin.


Element de glisare fina pentru un barbierit delicat, dar neted
Mecanismul cu rola al elementului de glisare fina ajuta capul aparatului de ras sa se roteasca si sa gliseze in lateral pentru a aluneca pe piele si a reduce frecarea.


Sistem de taiere cu 5 lame
Trei folii cu modele distincte lucreaza impreuna pentru a prinde si a reteza chiar si firele de barba din zonele dificile. Folie de finisare Foliile exterioare prind si taie pana si cele mai persistente smocuri de par pentru a se obtine un barbierit neted. Folie cu ridicare rapida Marginea cu fixare inversa prinde si taie chiar si barba din zona de sub barbie. Lama cu dinti Foliile exterioare prind si taie smocurile de par lungi care nu au fost prinse de lamele exterioare.


Precizie si netezime
Indiferent ce tip de barba aveti, sistemul cu 3 lame taie in intregime firele de par. Lamele interioare in unghi ascutit sunt rectificate cu precizie nanometrica si taie exact pana si firele tari de barba pentru a asigura un barbierit neted si bland. Lame ascutite la 30˚ cu precizie nanometrica Taisul in unghi ascutit, de 30°, al lamelor interioare asigura un barbierit incredibil de neted. Fiind actionate de un motor de mare viteza, lamele taie fin pana si cele mai tari fire de barba.


Detecteaza desimea barbii si controleaza puterea de barbierire
1. Barba deasa: Deplasare intensa Pentru a impiedica pierderea de putere atunci cand se actioneaza asupra zonelor cu barba deasa sau cu smocuri de par persistente, turatia motorului este marita pentru a se asigura o taiere eficienta. 2. Barba rara: Deplasare redusa Atunci cand se actioneaza asupra zonelor cu barba sau cu smocuri de par rare, puterea este redusa pentru a se asigura o taiere blanda care sa nu va afecteze pielea.


Design metalic de inalta clasa
Acest aparat de ras premium a fost creat din materiale de inalta calitate, iar la conceperea sa a fost acordata o atentie deosebita texturii si senzatiei la atingere pentru a oferi rezultate absolute in domeniul ingrijirii si infrumusetarii.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.