Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aparat de barbierit Philips S9031/12, 3 capete rotative, fara fir, negru

Aparat de barbierit S9031/12, 3 capete rotative, fara fir, negru

Cod:

S9031/12


Cod intern: #95241

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Aparate de barbierit

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Aparat de barbierit S9031/12, 3 capete rotative, fara fir, negru de la Philips

SHAVER9000 W/ TRIMMER, Black Satin, non-theft



Ghideaza perfect firele de par pentru un barbierit de mare precizie Lamele de mare precizie cu sistem V-track pozitioneaza delicat fiecare fir de par in cea mai buna pozitie de barbierire, chiar si pe cele culcate si cu lungimi diferite. Taie cu pana la 30% mai aproape cu mai putine miscari, lasand pielea intr-o forma excelenta. Se pliaza in 8 directii diferite pentru rezultate exceptionale Noile capete complet pliabile in 8 directii maximizeaza capacitatea de adaptare la forma fetei, necesitand mai putin efort pentru fiecare miscare. Deplasarile independente va permit sa prindeti cu 20% mai multe fire de par pentru un barbierit curat cu mai putine miscari. Super Lift&Cut Action ridica firele de par pentru a taia cat mai aproape Sistemul cu doua lame al aparatului electric de barbierit Philips ridica firele de par pentru a taia confortabil sub nivelul pielii, pentru un barbierit mai precis. AquaTec umed si uscat pentru barbierit uscat confortabil si barbierit umed care reimprospateaza Etansarea Aquatec umed si uscat a aparatului de barbierit permite sa alegeti cum preferati sa va barbieriti. Va puteti barbieri confortabil cu pielea uscata, cat si cu pielea umeda utilizand un gel sau o spuma de ras pentru confort suplimentar al pielii. Masina de tuns de precizie, pentru tunderea perfecta a mustatii si perciunilor. Afisajul intuitiv va ofera informatiile relevante, ceea ce va permite sa obtineti cele mai bune performante de la aparatul dvs. de barbierit: - Indicator pentru baterie cu 3 niveluri - Indicator pentru curatare - Indicator pentru baterie descarcata - Indicator luminos pentru inlocuirea capetelor de barbierit - Indicator de blocare pentru transport. Sistemul avansat de incarcare va ofera doua optiuni comode: durata de functionare de 50 de minute dupa o incarcare de numai o ora sau o incarcare rapida de 3 minute pentru un barbierit complet. Toate modelele de aparate de barbierit seria 9000 sunt concepute sa functioneze numai in modul fara fir pentru siguranta in mediile umede.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      S9031/12
    • Tip
      Ras
    • Culoare
      negru
    • Fir
      Nu
  • Specificatii
    • Alimentare
      acumulator
    • Accesorii incluse
      husa, indicator baterie descarcata
    • Autonomie
    • Lavabil
      Da
    • Lame
      3
    • Functii
      rimmer de precizie SmartClick, Super Lift&Cut Action, Sistem de taiere V-Track, AquaTec umed si uscat, Tehnologie de detectare a conturului fetei, Interfata pentru utilizator, Complet lavabil
    • Altele
      maner anti-alunecare : Da

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.