Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Trimmer pentru nas si urechi Remington Nano Series NE3870

Cod:

NE3870


Cod intern: #250137

  • Distribuie pe:
66,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Trimmer pentru nas si urechi Nano Series NE3870 de la Remington

Nu poți obține un aspect îngrijit și sănătos fără instrumente curate și igienice, astfel carcasa anti-microbiană* și sistemul activ de curățare a lamelor se vor asigura că toate bacteriile și depunerile sunt eliminate.

 


Trimmer pentru nas si urechi REMINGTON Nano Series Lithium NE3870, baterie

Aparatul de tuns pentru nas si urechi Nano Series Lithium face foarte usoara indepartarea firelor de par nedorite. Nu poti obtine un aspect ingrijit si sanatos fara instrumente curate si igienice, astfel carcasa anti-microbiana* si sistemul activ de curatare a lamelor se vor asigura ca toate bacteriile si depunerile sunt eliminate.

Imbunatatit cu o tehologie de lame cu varfuri rotunjite, acest aparat de ingrijire personala te scapa de riscul de a dezvolta iritatii ale pielii si ofera o precizie maxima multumita trimmerului vertical cu doua fete; astfel, nu trebuie sa depui foarte mult efort pentru a obtine un aspect ingrjit si sanatos.

Nano Series Lithium este ideal si ca instrument de finisare, multumita trimmerului pentru detalii ci pieptan ajustabil care este pefect pentru modelarea perciunilor si a liniilor barbii. In plus, multumita manerului ergonomic care iti ofera un control total, poti obtine cu usurinta detaliile precise, de fiecare data.

100% rezistent la apa si inarmat cu o baterie cu Litiu care rezista un timp indelungat, acest aparat de tuns pentru nas si urechi nu te va dezamagi niciodata, fiind aparatul esential pentru a arata perfect ingrijit, oriunde si oricand.

Specificatii tehnice


  • Model
  • Specificatii
    • Lavabil
      Da
    • Autonomie
    • Functii
      Tundere
      Detaliere
    • Accesorii incluse
      2 x Capat
      1 x Pieptan ajustabil

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.