Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aparat de tuns Philips BT3222/14 lame titan cu ascutire automata Negru

Cod:

BT3222/14


Cod intern: #672777

  • Distribuie pe:
156,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Aparat de tuns BT3222/14 lame titan cu ascutire automata Negru de la Philips

Aparat de tuns barba Philips BT3222/14, setari de precizie de 0.5 mm, lame titan cu ascutire automata, wireless 60 min/incarcare 1 h, sistem de ridicare si tundere, Negru Tuns rapid şi precis pentru aranjare uşoară Lame din titan cu ascuţire automată Setări de precizie de 0,5 mm Lame cu înveliş de titan Utiliz. fără fir 60 min/încărcare 1h Sistem de ridicare şi tundere Sistemul de ridicare şi tundere ghidează firele de păr pentru un bărbierit uniform Tunde-ţi barba cu noul nostru sistem de ridicare şi tundere: pieptenele ridică şi ghidează firele de păr la nivelul lamelor pentru un bărbierit uniform. Performanţă superioară cu lame din titan cu ascuţire automată Obţine un tuns perfect, dar protector, de fiecare dată. Lamele din titan cu ascuţire automată ale aparatului de tuns se ating uşor, ascuţindu-se reciproc în timp ce tund, astfel încât să rămână extrem de ascuţite şi eficiente ca în prima zi. Tehnologie DuraPower pentru o durată de viaţă mai lungă a bateriei Tehnologia DuraPower reduce frecarea lamelor, ceea ce protejează motorul şi bateria împotriva supraîncărcării. Astfel, durata de viaţă a bateriei aparatului de tuns creşte de 4 ori. Lame delicate cu pielea pentru o piele fină Lamele au vârfuri rotunjite pentru un contact delicat cu pielea şi pentru a preveni zgârierea şi iritarea. 20 setări pentru lungime blocabile, 0,5 – 10 mm cu precizie de 0,5mm Rotiţa de reglare îţi permite să alegi setări de lungime între 0,5 şi 10 mm, cu trepte de precizie de 0,5mm. 60 de minute de utilizare fără fir sau utilizare în priză Încarcă-ţi aparatul de tuns timp de 1 oră pentru a obţine 60 de minute de utilizare fără fir sau foloseşte-l conectat la priză. Indicatoarele arată când bateria are un nivel scăzut, este descărcată, încărcată sau se încarcă Indicatoarele bateriei din acest aparat de tuns te anunţă care este starea bateriei: nivel scăzut, descărcată, se încarcă sau este încărcată. În acest fel, poţi încărca aparatul de tuns la timp şi complet, astfel încât să nu ţi se descarce bateria în mijlocul tunsului. Cap detaşabil pentru curăţare uşoară Demontează capul şi clăteşte-l sub jet de apă pentru o curăţare uşoară. Usucă-l înainte de a-l pune înapoi în aparat. Design ergonomic pentru o manevrare mai uşoară Uşor de ţinut şi folosit. Conceput pentru a te ajuta să tunzi acele zone greu accesibile. Husă depozitare şi călătorie Husa de călătorie protejează aparatul în timpul călătoriilor şi al depozitării. 2 ani garanţie, tensiuni universale, nu este necesară lubrifierea Pentru acest aparat de tuns Philips oferim o garanţie de 2 ani: produsele noastre de îngrijire sunt construite pentru a rezista. Nu vei fi niciodată nevoit să îl lubrifiezi şi este compatibil cu toate voltajele internaţionale.



Aparat de tuns barba Philips BT3222/14, setari de precizie de 0.5 mm, lame titan cu ascutire automata, wireless 60 min/incarcare 1 h, sistem de ridicare si tundere, Negru

 

 

Tuns rapid si precis pentru aranjare usoara

Acest aparat de tuns cu sistemul inovator Lift & Trim ridica si prinde mai multe fire de par lipite de piele pentru rezultate eficiente si uniforme. In acest fel vei obtine cu usurinta aspectul unei barbi de 3 zile, barba scurta sau barba lunga pe care o doresti.

 

Sistemul de ridicare si tundere ghideaza firele de par pentru un barbierit uniform

Tunde-ti barba cu noul nostru sistem de ridicare si tundere: pieptenele ridica si ghideaza firele de par la nivelul lamelor pentru un barbierit uniform.

 

Performanta superioara cu lame din titan cu ascutire automata

Obtine un tuns perfect, dar protector, de fiecare data. Lamele din titan cu ascutire automata ale aparatului de tuns se ating usor, ascutindu-se reciproc in timp ce tund, astfel incat sa ramana extrem de ascutite si eficiente ca in prima zi.

 

Tehnologie DuraPower pentru o durata de viata mai lunga a bateriei

Tehnologia DuraPower reduce frecarea lamelor, ceea ce protejeaza motorul si bateria impotriva supraincarcarii. Astfel, durata de viata a bateriei aparatului de tuns creste de 4 ori.

 

Lame delicate cu pielea pentru o piele fina

Lamele au varfuri rotunjite pentru un contact delicat cu pielea si pentru a preveni zgarierea si iritarea.

 

20 setari pentru lungime blocabile, 0,5 – 10 mm cu precizie de 0,5mm

Rotita de reglare iti permite sa alegi setari de lungime intre 0,5 si 10 mm, cu trepte de precizie de 0,5mm.

 

60 de minute de utilizare fara fir sau utilizare in priza

Incarca-ti aparatul de tuns timp de 1 ora pentru a obtine 60 de minute de utilizare fara fir sau foloseste-l conectat la priza.

 

Indicatoarele arata cand bateria are un nivel scazut, este descarcata, incarcata sau se incarca

Indicatoarele bateriei din acest aparat de tuns te anunta care este starea bateriei: nivel scazut, descarcata, se incarca sau este incarcata. In acest fel, poti incarca aparatul de tuns la timp si complet, astfel incat sa nu ti se descarce bateria in mijlocul tunsului.

 

Cap detasabil pentru curatare usoara

Demonteaza capul si clateste-l sub jet de apa pentru o curatare usoara. Usuca-l inainte de a-l pune inapoi in aparat.

 

Design ergonomic pentru o manevrare mai usoara

Usor de tinut si folosit. Conceput pentru a te ajuta sa tunzi acele zone greu accesibile.

 

Husa depozitare si calatorie

Husa de calatorie protejeaza aparatul in timpul calatoriilor si al depozitarii.

 

 

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      BT3222/14
    • Culoare
      Negru - Argintiu
    • Fir
      Nu
  • Specificatii
    • Autonomie
    • Alimentare
      acumulator NiMH
    • Autoascutire
      Da
    • Lavabil
      Da
    • Functii
      Cap de taiere detasabil
      Indicator baterie
    • Accesorii incluse
      Husa de depozitare
    • Altele
      Tehnologie DuraPower

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.