Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aparate intretinere si ingrijire corporala Garett Electronics Aparat de spalat periuta de dinti electrica, 2000 mAh,

Cod:

5903246289817


Cod intern: #2564881

  • Distribuie pe:
211,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Aparate intretinere si ingrijire corporala Aparat de spalat periuta de dinti electrica, 2000 mAh, de la Garett Electronics

Spalator perii - Garett Beauty Brush Cleaner

Pensulele de machiaj pot fi un adevarat teren propice pentru bacterii. Cu toate acestea, curatarea lor poate fi plictisitoare, asa ca nu este surprinzator faptul ca multi oameni sunt atat de reticenti in a face fata. Cu toate acestea, cu siguranta merita sa curatati periile cat mai des - in caz contrar, pe fata pot aparea imperfectiuni sub forma de cosuri sau puncte negre. Chiar si cea mai amanuntita ingrijire a pielii nu va va ajuta daca folositi tot timpul unelte de machiaj insalubre.

Solutia pentru toti iubitorii unui aspect impecabil este masina de spalat perii Garett Beauty Brush Cleaner. Este un dispozitiv care simplifica cat mai mult procedura de curatare a instrumentelor cosmetice, facand cea mai mare parte a muncii pentru tine. Este folosit pentru spalare si uscare, astfel incat periile dvs. vor fi curate si, in acelasi timp, rapid gata de a fi folosite din nou. Echipamentul este pe deplin igienic si functional, asa ca va va ajuta cu siguranta sa va mentineti pielea sanatoasa si frumoasa.

Dispozitiv electric pentru curatarea si uscarea pensulelor de machiaj

Garett Beauty Brush Cleaner este o masina de spalat perie electrica care functioneaza aproape ca o masina de spalat in miniatura. Doar umpleti recipientul cu lichid de curatare, puneti peria in capac si porniti-o. Miscarea dispozitivului va curata instantaneu perii. Dupa ce l-ati golit de lichid, puteti usca peria in acelasi mod, datorita caruia nu isi va pierde forma si va fi gata de reutilizare mai devreme.

8 duze din silicon de diferite diametre, pentru papuri cu diferite diametre ale manerului

Accesoriile din silicon pentru atasarea periilor la mecanismul de spalat perii sunt disponibile in pana la 8 dimensiuni diferite. Le vei gasi pe toate intr-o cutie cu Garett Beauty Brush Cleaner. Datorita acestui lucru, puteti curata cu succes atat pensule mari, pufoase, pentru pudra sau iluminator, cat si pensule mici pentru sprancene sau umbre. Dimensiunea arborelui oricareia dintre uneltele dvs. nu va fi o problema datorita selectiei largi de atasamente

Doua trepte de viteza

Alegeti o treapta joasa daca va ingrijoreaza cele mai moi perii. Turatiile mai mari vor elimina chiar si murdaria adanca. De asemenea, va vor ajuta sa uscati mai repede periile groase si pufoase. Alegeti modul de functionare preferat - dispozitivul isi va aminti alegerea anterioara, usurand curatarea.

Nava de mare capacitate inclusa

Setul include si un recipient incapator pentru lichid de curatare pentru instrumentele cosmetice. Datorita acestui lucru, va puteti ingriji cu usurinta de toate pensulele. Se recomanda ca nivelul lichidului sa fie putin mai mare decat lungimea perilor in timpul functionarii.

Baterie incorporata de mare capacitate (2000 mAh)

Bateria reincarcabila incorporata asigura o munca confortabila - oriunde doriti. Nu aveti nevoie de o priza pentru a va curata periile. Acest lucru faciliteaza utilizarea masinii de spalat oriunde si oricand. Dispozitivul vine cu un cablu micro USB, cu care puteti reincarca cu usurinta bateria.

 

Specificatii tehnice


  • Aparate intretinere si ingrijire corporala
    • Tip produs
      Aparat de curatat periuta de dinti
    • Pentru
      Unisex
    • Tip Alimentare
      Baterie incorporata
    • Zona corporala
      Dinti
    • Utilizare
      Curatare periuta

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.