Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Philips AJ6000/12 radio cu ceas cu port USB dublu

Philips AJ6000/12 radio cu ceas cu port USB dublu

Cod:

AJ6000/12


Cod intern: #63405

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Aparate radio

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere AJ6000/12 radio cu ceas cu port USB dublu de la Philips

Cu două sloturi USB, acest radio cu ceas de la Philips oferă o modalitate comodă de a vă menţine dispozitivele gata de acţiune. Vă puteţi trezi cu radio FM, sonerie sau sunetele liniştitoare ale naturii, cu butoane mari în faţă pentru o setare simplă a alarmei şi a orei.

Radioul FM digital oferă opţiuni muzicale suplimentare colecţiei de muzică pe sistemul audio Philips. Recepţionaţi postul pe care doriţi să îl presetaţi, apăsaţi şi menţineţi apăsat butonul de presetare pentru memorarea frecvenţei. Cu posturile radio presetate care pot fi salvate, puteţi accesa rapid postul de radio preferat fără a trebui să căutaţi manual frecvenţele de fiecare dată. Sistemul audio Philips este furnizat cu două ore de alarmă. Setaţi o oră de alarmă pentru trezirea dvs. şi a doua oră pentru trezirea partenerului. Începeţi ziua trezindu-vă uşor cu o alarmă care dispune de un volum progresiv. Sunetul alarmelor normale cu volum presetat este fie prea scăzut pentru a vă trezi, fie prea zgomotos, încât vă treziţi prea brusc. Aveţi posibilitatea să vă treziţi cu o melodie preferată, un post de radio sau alarma buzzer. Volumul alarmei pentru trezire blândă creşte treptat de la un nivel fin până la unul destul de ridicat, pentru a vă trezi uşor. Pentru a nu dormi prea mult, radioul cu ceas Philips are o funcţie de amânare. Dacă alarma sună şi doriţi să mai dormiţi puţin, apăsaţi butonul Repetare alarmă o dată şi culcaţi-vă la loc. După nouă minute alarma va suna din nou. Puteţi continua să apăsaţi butonul Repetare alarmă la fiecare nouă minute până când opriţi alarma complet. Timerul Sleep vă permite să alegeţi câtă vreme doriţi să ascultaţi muzică sau un post de radio la alegere, înainte de a adormi. Este suficient să setaţi limita de timp (până la o oră) şi să selectaţi postul de radio pe care doriţi să-l ascultaţi până ce adormiţi. Aparatul de radio Philips va continua să redea muzica pe durata de timp selectată, apoi va trece automat în modul Standby silenţios şi economic. Timerul Sleep vă permite să adormiţi pe sunetele DJ-ului radio favorit, fără a fi nevoie să număraţi oi sau să vă îngrijoraţi la gândul consumului de curent electric Executaţi o singură conexiune şi bucuraţi-vă de toată muzica de pe dispozitive portabile şi calculatoare. Conectaţi dispozitivul la portul INTRARE-AUDIO (3,5 mm ) al setului Philips. În cazul calculatoarelor conexiunea se face de obicei de la ieşirea pentru căşti. După conectare vă puteţi bucura direct de întreaga colecţie de muzică, pe un set de difuzoare superioare. Philips oferă un sunet de calitate superioară.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      AJ6000/12
    • Culoare
      Alb
  • Specificatii
    • Functii
      Ceas digital 24 ore; 1 difuzor; 2 alarme; snooze 9 minute; timer 15/ 30/ 60/ 90/ 120 minute; afisaj LED; 2 x USB 2.0 pentru incarcare
    • Alimentare
      100-240V, 50/60 Hz ; 2 baterii AA
    • Dimensiuni
      195 x 99,3 x 97 mm
    • Greutate
      780g
    • Tuner
      FM (20 benzi)

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.