Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aragaz ARCTIC UAM5512DLT, 4 arzatoare, alb

Aragaz ARCTIC UAM5512DLT, 4 arzatoare, alb

Cod:

UAM5512DLT


Cod intern: #95738

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Aragaze

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Aragaz ARCTIC UAM5512DLT, 4 arzatoare, alb de la Arctic

Aragaz Arctic UAM5512DLT, 4 arzatoare, siguranta cuptor si plita, capac metal, aprindere electrica, grill, dimensiuni 85x50x50 cm, culoare alb

Un aragaz de dimensiuni optime pentru spatiile restranse, dotat cu aprindere integrata, timer si sistem de siguranta Safety Plus. Pentru cei pasionati de gatit, functia Grill permite experiente culinare sanatoase in fiecare zi. Aragazul este prevazut cu un sistem de siguranta care intrerupe alimentarea cu gaz in cazul in care flacara se stinge accidental. Acest sistem te ajuta sa eviti scurgerile de gaze si sa uiti de instabilitatea sistemelor clasice de alimentare. Cu Arctic esti mereu in siguranta! In combinatie cu alte optiuni precum aprinderea integrata si cu panoul de protectie a butoanelor, sistemul Safety Plus se asigura ca aragazul tau va functiona in cele mai bune conditii, atat in timpul, cat si dupa expirarea perioadei de garantie. Permite aprinderea aragazelor printr-o simpla apasare a butonului dedicat si actionarea alimentarii cu gaz, fara a fi nevoie de chibrituri. Aprinzi aragazul pe loc! Cuptoarele aragazelor prevazute cu functia Grill au un arzator potential in partea superioara. Acesta iti permite sa prepari carne si legume la gratar, pentru un stil de viata sanatos. Contorizeaza durata de pregatire a alimentelor si te anunta in momentul in care timpul prestabilit s-a scurs. Iti gestionezi eficient timpul si stii mereu cat dureaza pregatirea alimentelor preferate! Aragaze de dimensiuni standard, practice si compacte, perfecte atat pentru bucatarii incepatori, cat si pentru viitorii profesionisti.

Specificatii tehnice


  • Specificatii
    • Alimentare
      gaz
    • Nr. Arzatoare
      4
    • Latime
    • Alimentare Cuptor
      gaz
    • Dimensiuni
      85x50x50 cm
    • Culoare
      Alb

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Disponibil in culorile:  
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.