Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aspirator deerma Vertical 2-in-1, DX118C, 16.000 Pa, 600 W, 1.2 L, 76 dB retea 220V

Cod:

DX118C


Cod intern: #748725
5,00 / 0 comentarii

  • Distribuie pe:
142,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Cumpara-le impreuna:

Saci, filtre si accesorii aspiratoare
  • Alege Saci, filtre si accesorii aspiratoare potrivite pentru tine
    21,99 lei

Pret pachet: 142,99 lei

Descriere Aspirator Vertical 2-in-1, DX118C, 16.000 Pa, 600 W, 1.2 L, 76 dB retea 220V de la deerma

Aspirator vertical 2 în 1, Deerma DX118C, 16.000 Pa, 600 W, 1,2 L, 76 dB

 

 

Un aspirator la indemana care va va surprinde prin eficienta sa

Daca sunteti in cautarea unui aspirator eficient si confortabil de utilizat, Deerma DX118C este o alegere excelenta. Acest aspirator usor si la indemana este echipat cu un cablu lung de 5 metri care va ofera libertatea de care aveti nevoie. Eficacitatea aspiratorului este garantata de puterea de aspiratie de pana la 16000 Pa si 3 perii interschimbabile care pot fi utilizate in multe situatii diferite. Recipientul pentru deseuri de 1,2 kg este usor de golit prin simpla apasare a unui buton.

 

 

Poate fi folosti in 2 moduri

Cu designul sau usor si ergonomic, DX118C este usor de manevrat si va poate curata fiecare colt al casei. Puteti utiliza acest aparat practic in 2 moduri - ca aspirator vertical si portabil. Folosindu-l, puteti curata cu usurinta podelele si multe altele. Ridicarea acestuia pana la perdele de vid, rafturi mai inalte sau tavan nu este nici macar o problema.  

 

 

3 pierdut în set

In acest pachet veti gasi pana la 3 tipuri de perii. Peria de pardoseala functioneaza bine pe aproape orice suprafata. Curata in mod eficient laminatul, faianta si chiar covoarele. Utilizarea acestuia este extrem de usoara si convenabila. Aluneca usor pe podea si cu o grosime de doar 5 cm si o raza de pivotare de 90 °, va ajunge in fiecare colt. Peria plata este ideala pentru aspirarea mobilierului sau a tastaturilor, iar peria triunghiulara este perfecta pentru perdele, foi si alte materiale, indepartand praful, parul si blana.

 

 

Performanta surprinzatoare

Aspiratorul este echipat cu un motor puternic care poate rula pana la 28 000 de rotatii pe minut. Acesta este ceea ce face ca puterea de aspiratie a DX118C sa fie atat de mare. Toate acestea se adauga performantelor uimitoare ale DX118C, deoarece scapi de praf si alte resturi in cel mai scurt timp.

 

 

Siguranta si igiena

Folosind aspiratorul DX118C, nu numai ca va veti aspira bine intreaga casa, dar va veti limita si contactul cu murdaria. Dispozitivul este echipat cu un filtru HEPA eficient care filtreaza perfect praful. Poate fi curatat sub apa curenta, precum si recipientul spatios de praf care se goleste prin simpla apasare a unui buton. Toate acestea fac ca aspiratorul sa fie sigur si igienic.

 

 

Usor de depozitat

Un alt avantaj al unui aspirator vertical este ca este usor de depozitat. Asezati-l doar pe perete si nu va ocupa prea mult spatiu in casa dvs. Dispozitivul se remarca si prin designul sau simplu, dar elegant. Designul sau modern, constructia ergonomica si functionalitatea impresionanta il fac un plus fantastic pentru casa ta.

 

 

 

 

Specificatii tehnice


  • Model
  • Specificatii
    • Putere
    • Aspirare
    • Filtru HEPA
      Da
    • Functii
      Control pe maner
      Indicator recipient colector plin
      Compartiment scame detasabil
    • Tip suprafata
    • Capacitate colectare
      1.2 litri
    • Accesorii incluse
      Perie standard
      Perie mica
      Accesoriu pentru spatii inguste
    • Lungime cablu
      5 m
    • Altele
      Nivel zgomot 76 dB

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Opiniile clientilor despre Aspirator deerma Vertical 2-in-1, DX118C, 16.000 Pa, 600 W, 1.2 L, 76 dB retea 220V

Rating general al produsului:
5
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.