Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aspirator Philips FC9197/91 PerformerPro cu sac, putere 650W

Aspirator Philips FC9197/91 PerformerPro cu sac, putere 650W

Cod:

FC9197/91


Cod intern: #66029

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Aspiratoare

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Aspirator FC9197/91 PerformerPro cu sac, putere 650W de la Philips

Cu motorul său puternic, eficient energetic şi tehnologia AirflowMax, aspiratorul Philips PerformerPro menţine un flux de aer foarte ridicat, oferindu-ţi putere de aspirare de lungă durată. Pentru rezultate excelente de curăţare, chiar şi pe măsură ce sacul se umple!



Tehnologia AirflowMax optimizează fluxul de aer, permiţând desfacerea uniformă a sacului de praf, pentru a putea beneficia de cea mai mare putere de aspirare, chiar şi pe măsură ce sacul se umple! Motorul de eficienţă ridicată utilizează mai puţină energie pentru a genera fluxul de aer. În combinaţie cu duza, acesta asigură rezultate maxime de colectare a prafului. Capul de aspirare TriActiveMax cu acţiuni de curăţare 3 în 1 acoperă perfect podeaua pentru a maximiza colectarea prafului. 1) Deschide uşor covorul cu talpa specială, pentru a îndepărta praful până în profunzime. 2) Aspiră elemente mari cu orificiul mare din partea frontală. 3) Şterge praful şi murdăria de pe mobilă şi de pe pereţi cu cele două perii laterale. Cuplajul Philips unic SmartLock permite capului de aspirare şi tubului telescopic să se conecteze şi deconecteze uşor în timpul curăţării. SmartLock vă permite să ajustaţi tubul telescopic la lungimea preferată. Acest aspirator cu filtrare HEPA 13 este certificat pentru a putea fi utilizat de către persoanele cu alergii de către Fundaţia Europeană de Cercetare Alergii. Filtrul HEPA 13 purifică aerul evacuat cu până la 99,95% de alergenii precum: păr de pisică şi de câine, acarieni sau polen, pentru un mediu fără alergii. Filtrul HEPA13 şi AirSeal captează chiar şi cel mai fin praf înainte ca aerul să fie suflat înapoi, pentru un mediu curat şi lipsit de praf şi aer lipsit de alergeni. Aerul evacuat este chiar mai curat decât aerul din cameră. Menţineţi performanţe ridicate de curăţare pentru o perioadă mai lungă de timp graţie sacului s-bag XXL Ultra Long Performance de 5 litri. Fabricat dintr-un material premium, cu multistraturi, care previne înfundarea, sacul s-bag Ultra Long Performance garantează o putere excelentă de aspirare şi filtrare, care durează până la 80% mai mult decât un sac de praf standard. Acest mâner ergonomic este convenabil de utilizat. Designul extra lung vă oferă o rază de acţiune mai bună, astfel încât puteţi curăţa cu uşurinţă locurile greu accesibile. Orificiile pentru aer vă permit să ajustaţi puterea de aspirare fără a fi nevoie să vă aplecaţi.

Specificatii tehnice


  • Model
  • Specificatii
    • Putere
    • Aspirare
    • Filtru HEPA
      Da
    • Functii
      Flux de aer (max) 30.2 l/s; Vid (max) 16,3 kPa
    • Accesorii incluse
      Cap aspTriActiveMax, Accesoriu pentru spaţii înguste , 2-în-1 perie/cap de aspirare mic ; Filtru Ultra Clean Air HEPA 13
    • Altele
      Capacitate praf 5L; cablu 9 metri; raza de actiune 11 metri

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.