Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aspirator Philips FC7088/01 AquaTrio Pro cu spalare, negru

Aspirator Philips FC7088/01 AquaTrio Pro cu spalare, negru

Cod:

FC7088/01


Cod intern: #70269

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Aspiratoare

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Aspirator FC7088/01 AquaTrio Pro cu spalare, negru de la Philips

AquaTrio Pro aspiră, şterge şi usucă în acelaşi timp, economisind până la 50% din timp şi efort*. Periile din microfibră puternice şi delicate îndepărtează eficient murdăria şi petele. Pentru rezultate perfect vizibile de curăţare umedă, pe toate suprafeţele dure**.

- Aspiră: tehnologia puternică Aqua Cyclone trage şi elimină toate resturile vărsate, murdăria şi praful - Şterge: periile cu microfibre cu rotire în sensuri opuse aplică apă curată prin pulverizare pentru a elimina în mod eficient murdăria şi resturile. Toată murdăria este dizolvată în apă şi captată într-un rezervor separat. - Usucă: viteza de rotire a periilor creează un flux de aer care lasă podeaua aproape uscată AquaTrio Pro elimină până la 99% din bacterii*** şi reduce alergenii. Datorită rezervoarelor separate de apă curată şi apă murdară, praful şi alergenii sunt colectaţi în rezervorul de apă murdară. AquaTrio Pro oferă rezultate excelente, utilizând numai apa rece sau caldă de la robinet. Dacă este necesar, poţi adăuga şi orice detergent doreşti, dar foloseşte întotdeauna un detergent de curăţare a podelelor care produce puţină spumă sau fără spumă, adecvat pentru podeaua ta dură. Periile din microfibră puternice se rotesc la 6700 rpm pentru a elimina eficient toate lichidele vărsate, praful şi murdăria, adaptându-se în acelaşi timp la diferitele forme ale podelei şi curăţând chiar şi în spaţiile înguste. Rezervoarele separate de apă curată şi murdară asigură ştergerea întotdeauna cu apă curată, toată murdăria şi alergenii fiind colectate în rezervorul de apă murdară. Un rezervor care conţine 700 ml curăţă peste 60 m2 de pardoseală; curăţarea zonelor extinse utilizând numai o cantitate minimă de apă. Periile se curăţă automat în timpul utilizării. Forţa centrifugă roteşte murdăria şi apa colectate de pe podele în fibre şi apoi în recipientul cu apă murdară. Pentru performanţe optime de curăţare, înlocuieşte periile AquaTrio Pro la fiecare 6 luni (FC8054). AquaTrio cu filtrarea apei este certificat de către Fundaţia Europeană de Cercetare Alergii pentru a putea fi utilizat de către persoanele cu alergii. Sistemul său Aqua Cyclone încapsulează murdăria şi praful, alergenii sunt capturaţi în apă şi nu pot reveni în aer. AquaTrio îndepărtează 99,95% dintre alergenii din părul de pisică şi de câine, acarieni sau polen, pentru un mediu fără alergii.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      FC7088/01 AquaTrio Pro
    • Culoare
    • Tip aspirator
  • Specificatii
    • Putere
    • Aspirare
    • Filtru HEPA
      Da
    • Functii
      Tehnologie Triple-Acceleration; 6700 rpm; Rază de acţiune 9.5m; Capacitate rezervor de apă curată (max.) 650ml; Capacitate rezervor de apă murdară (max.) 800ml; Potrivit pentru lemn, parchet, marmura, piatra, gresie
    • Accesorii incluse
      2 perii rotative din microfibră
    • Altele
      Filtrele nu trebuie curăţate; cablu 8 metri

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.