Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Aspirator Philips FC8728/09, cu sac, 650 W, rosu

Aspirator Philips FC8728/09, cu sac, 650 W, rosu

Cod:

FC8728/09


Cod intern: #95274

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Aspiratoare

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Aspirator FC8728/09, cu sac, 650 W, rosu de la Philips

A Class, TriActiveMax, Remote Control, DiamondFlex, Smart Cleaning Kit, Allergy+ ECARF, Premium Chrome Red, A class hard floor nozzle



Noul Philips Performer Expert asigura cele mai ridicate rate de aspirare a prafului de pe toate tipurile de podele datorita tehnologiei Airflow Max si capului de aspirare unic TriActiveMax, conceput special pentru depunerile mari de praf. Rezultate de curatare grozave, chiar si dupa ce se umple sacul! Acest aspirator este conceput sa atinga performanta maxima cu clasa de eficienta energetica A. Tehnologia Airflow Max optimizeaza fluxul de aer, permitand desfacerea uniforma a sacului de praf, pentru a putea beneficia de cea mai mare putere de aspirare, chiar si pe masura ce sacul se umple! Motorul eficient energetic a fost perfectionat, pentru a folosi mai pu\tţină energie astfel incat sa genereze un debit de aer mai mare. Capul de aspirare TriActive aplica 3 actiuni de curatare dintr-o singura miscare: 1) Deschide usor covorul cu talpa sa cu design special pentru a indeparta praful in profunzime 2) Aspira cu usurinta obiecte mari prin orificiul mare din fata 3) Matura bine praful si mizeria de pe langa mobila si pereti cu cele doua perii laterale. Capul de aspirare DiamondFlex este accesoriul ideal pentru curatare in jurul obiectelor si in colturile greu accesibile. Capul are un mecanism de rotire la 180° si o functie de memorare care il readuce automat in pozitia initiala. Compartimentul de praf de 5 l special conceput iti permite sa utilizezi optim sacul de praf pentru o curatare mai indelungata. Cu noua telecomanda, puteti opri aspiratorul si puteti modifica setarile de aspirare fara a merge langa aparat si a intrerupe curatarea. Butoanele de comanda sunt amplasate comod pe manerul ergonomic, iar semnalele se trimit catre aspirator prin tehnologie wireless cu infrarosu. Pentru o curatare mai comoda si mai usoara! Filtrul HEPA13 si AirSeal capteaza chiar si cel mai fin praf inainte ca aerul sa fie evacuat inapoi, pentru un mediu curat si lipsit de praf si aer lipsit de alergeni. Aerul evacuat este chiar mai curat decat aerul din camera.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      FC8728/09
    • Tip aspirator
  • Specificatii
    • Putere
    • Aspirare
    • Filtru HEPA
      Da
    • Functii
      Cap de aspirare TriActive
    • Accesorii incluse
      accesoriu pentru spatii inguste, duza mica
    • Altele
      greutate 5 kg

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.