Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Philips blender HR1677/90 Avance Collection de mana, putere 800W + accesorii

Blender Philips HR1677/90 Avance Collection de mana, putere 800W + accesorii

Cod:

HR1677/90


Cod intern: #65962

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Blendere

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere blender HR1677/90 Avance Collection de mana, putere 800W + accesorii de la Philips

Blender de mână puternic de la Philips cu un motor de 800 W, tehnologie de amestecare Promix şi buton SpeedTouch pentru control intuitiv. Cu cât stoarceţi mai mult, cu atât beneficiaţi de mai multă putere. Cu acest blender de mână pregătiţi mâncare proaspătă aşa cum vă doriţi.



Tehnologia ProMix a mixerului de mână Philips a fost dezvoltată împreună cu prestigioasa universitate din Stuttgart. Aceasta este o tehnologie avansată pentru o amestecare mai consecventă şi mai rapidă. Tehnologia de amestecare unică ProMix de la Philips utilizează o formă triunghiulară pentru a crea un flux optim şi oferă o performanţă maximă pentru supe şi piureuri fine. Mixerul de mână Philips, cu un motor puternic şi fiabil de 800 W, poate amesteca aproape orice ingredient şi oferă o amestecare uniformă. Cu această variantă de putere a motorului, mixerul de mână poate acţiona o gamă variată de accesorii. Acest mixer de mână Philips dispune de SpeedTouch cu setări variabile şi o funcţie turbo într-un singur buton. Controlaţi mixerul de mână într-un mod intuitiv, cu vârfurile degetelor: cu cât strângeţi mai tare, cu atât obţineţi o putere mai mare. Vă ajută să porniţi lent, fără a stropi, şi să creşteţi viteza în mod uniform până când ajungeţi la setarea de viteză preferată. Cu setările de viteze variabile şi o funcţie turbo, beneficiaţi de o gamă completă de viteze disponibile pentru orice tip de ingredient, obţinând consistenţa preferată sau cele mai fine rezultate de amestecare. Forma specială de val din partea inferioară a barei de amestecare a mixerului de mână garantează lipsa stropirii sau murdăririi în timpul amestecării.

Specificatii tehnice


  • Model
  • Specificatii
    • Tip
    • Putere
    • Capacitate
    • Functii
      Funcţie Turbo; SpeedTouch; viteza variabila
    • Accesorii incluse
      Pahar 1.2L, tel, disc pentru radere, bol 1.5L
    • Altele
      ax blender din inox

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.