Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Boiler Boiler electric Electrolux EWH 100 Fmx EEC, 100LIPX4, 2000W, Alb

Cod:

EWH 100 FMX EEC


Cod intern: #1858792

  • Distribuie pe:
1.345,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 60 luni


Cost livrare: 7,60 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Boiler Boiler electric Electrolux EWH 100 Fmx EEC, 100LIPX4, 2000W, Alb de la Electrolux

Boiler electric Electrolux EWH 100L Fmx DL, 2000W, Sistem de elemente de incalzire "uscate"

Fmx DL este un dispozitiv functional si fiabil cu care puteti fi sigur ca veti avea intotdeauna apa calda acasa. Incalzitorul de apa este echipat cu un sistem de elemente de incalzire independente uscate X-HEAT, elementele de incalzire nu au contact direct cu apa, ceea ce prelungeste semnificativ durata de viata a dispozitivului. In plus, puteti activa modul Eco, in care apa din rezervor se incalzeste pana la 55 de grade, acest lucru va permite sa prelungiti durata de viata a elementului de incalzire si sa reduceti riscul de formare a calcarului. Va pretuim timpul si de aceea nu este necesar sa configurati dispozitivele de doua sau trei ori deoarece incalzitorul de apa are o functie Ultra Memory: va aminti temperatura setata a apei si o va regla automat de fiecare data cand il porniti. Pentru o utilizare confortabila, dispozitivul este echipat cu un panou de control cu LED-uri, iar carcasa patrata si montarea universala simplifica mult cautarea unui loc de instalare.

Specificatii tehnice


  • Specificatii
    • Model
      EWH 100 FMX EEC
    • Capacitate
    • Putere
    • Tip control
      Mecanic
    • Functii
      Display LED Anod de magneziu supradimensionat Termostat electronic Supapa de siguranta la supraresiune Mod Eco Protectie la supraincalzire Trei trepte de putere de incalzire: 0,80, 1,20, 2,00 kW Dispozitiv de curent rezidual Afisajul temperaturii de incalzire Setarea temperaturii precise: 1,0 °C Sistem de elemente de incalzire "uscate" (TEN - incalzitor electric tubular) Montare orizontala sau verticala Ultra Memory - retine temperatura setata
    • Culoare
      alb
    • Temperatura maxima
    • Greutate
      32.2 Kg
    • Altele
      Continut pachet Cablu de alimentare cu stecher 1 x Boiler Manual De Utilizare Elemente de fixare incluse in set

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Disponibil in culorile:  
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.