Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Boxa portabila JBL Go 2 Black

Cod:

JBLGO2BLK


Cod intern: #236449

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Boxe portabile

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Boxa portabila Go 2 Black de la JBL

JBL Go2, compact portable speaker with battery, IPX7 waterproof



JBL GO 2 este o boxa Bluetooth rezistenta la apa, care o poti lua cu tine pretutindeni. Aceasta are un design compact si este rezistenta la apa conform standardului IPX7, astfel poti lua boxa cu tine la piscina sau la plaja, fara sa-ti faci grjii in aceasta privinta. Pentru a putea reda muzica dorita, conecteaza boxa JBL GO 2 la smartphone, tableta sau orice alt dispozitiv care dispune de conexiune bluetooth si bucura-te de un sunet de calitate, mai clar si mai bogat.

Boxa poate reda pana la 5 ore de muzica si are o baterie Li-ion reincarcabila. JBL GO 2 are incorporat un sistem de anulare a ecoului si a zgmotului nedorit pentru a avea apeluri telefonice impecabile, cu sunet cristalin. Boxa este disponibila intr-o gama variata de culori pentru a-ti alege cu usurinta culoarea preferata.

Specificatii tehnice


  • Informatii generale
    • Tip accesoriu
      Boxa Wireless
    • Conexiune
      4.1 A2DP V1.2, AVRCP V1.5 HFP V1.5, HSP V1.2
    • Dimensiuni
      71.2 x 86.0 x 31.6 (mm)
    • Greutate
      184g
    • Culoare
    • Altele
      Baterie Lithium-ion polymer (3.7V, 730mAh)
      Pana la 5 ore

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.