Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Bratara fitness Kruger Matz SENZOR RITM CARDIAC KRUGER&MATZ

Cod:

KM0076


Cod intern: #295255

  • Distribuie pe:
96,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Bratara fitness SENZOR RITM CARDIAC KRUGER&MATZ de la Kruger Matz

Descriere:Curea reglabilă: 64-150 cm Protecție: IPX7 Rezistenta la apa (3 atm) Bluetooth 4.0 Distanta Bluetooth: până la 10 m Compatibil cu multe aplicații sport (de ex. Endomondo) Compatibil cu: Android (4.3 sau mai recent), iOS (7 sau mai recent) Alimentare: baterie 3 V (CR2032)



Senzor Ritm Cardiac Kruger&Matz KM0076 Bluetooth Negru.Indiferent de forma de activitate monitorizarea ritmului cardiac este extrem de importanta. Senzorul de ritm cardiac Kruger&Matz iti permite monitorizarea constanta a ritmului cardiac, care iti va creste eficienta antrenamentelor tale si te va ajuta sa iti creezi propriul ritm de antrenament. Accesoriul realizeaza masuratoarea direct la piept care este cu siguranta mai eficient decat masuratoarea realizata de alte dispozitive mobile sau senzori incorporati intr-o serie de echipamente de fitness. Tebuie sa downloadezi aplicatia sport potrivita si sa realizezi imperecherea cu senzorul de ritm cardiac folosind functia Bluetooth, iar datele vor astfel transmise cu usurinta. Marimea centurii este ajustabila, astfel incat te vei simti confortabil in timpul antrenamentelor. In plus, accesoriul este rezistent la apa, ceea ce va fi cu siguranta pe placul celor care practica sporturi in aer liber. Curea reglabilă: 64-150 cm Protecție: IPX7 Rezistenta la apa (3 atm) Bluetooth 4.0 Distanta Bluetooth: până la 10 m Compatibil cu multe aplicații sport (de ex. Endomondo) Compatibil cu: Android (4.3 sau mai recent), iOS (7 sau mai recent) Alimentare: baterie 3 V (CR2032)

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.