Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Calculator de birou Canon F-718SGA, 18 cifre, Stiintific

Calculator de birou Canon F-718SGA, 18 cifre, Stiintific

Cod:

BE4299B003AA


Cod intern: #50169

  • Distribuie pe:
71,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 12 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Calculator de birou F-718SGA, 18 cifre, Stiintific de la Canon

Canon F-718SGA

Extrem de precis, igienic si ecologic

Acest calculator stiintific, cu afisaj cu matrice de puncte, antibacterian, ofera elevilor capacitati de calcul extrem de exacte, dar si igienice. Fabricat din materiale Canon reciclate, este curat si ecologic.

Sa ajutam scolile sa devina mai curate

Igiena din scoli este o problema importanta. Acum, calculatorul stiintific antibacterian de la Canon ajuta la eliminarea posibilelor probleme de sanatate, deoarece are aplicat pe fetele tastelor din plastic un agent antimicrobian anorganic* avizat. Acesta inhiba sau reduce dezvoltarea bacteriilor ce se pot acumula intre tastele calculatorului, mai ales in mediile active din scoli. Astfel, calculatorul F-718SGA este cea mai sigura alegere pentru elevii de gimnaziu si liceu.

Eficienta cu economie de energie

F-718SGA dispune de o sursa de alimentare dubla, deosebit de practica. Energia solara asigura o eficienta energetica maxima, in timp ce alimentarea de rezerva de la baterie garanteaza ca acest calculator nu va va dezamagi niciodata, indiferent de conditiile de luminozitate. Functia de oprire automata inchide calculatorul dupa 7 minute in care nu a fost atins sau utilizat, economisind astfel si mai multa energie. Calculatorul are si o baterie care poate fi inlocuita, pentru o durata de utilizare prelungita, spre deosebire de unele calculatoare care trebuie aruncate dupa consumarea bateriei unice.

Ecran LCD matricial mare

Liniile mari de 4 caractere, afisajul LCD matricial, precum si reglarea contrastului, fac cifrele vizibile imediat si usor de citit. O carcasa practica protejeaza afisajul si tastatura de loviturile ce pot surveni in utilizarea de zi cu zi.

Fabricat din materiale Canon reciclate

Acest calculator stiintific este fabricat din materiale reciclate de la copiatoarele Canon, utilizate pentru carcasa superioara, cea inferioara, capacul bateriei si carcasa rigida a calculatorului. Aceasta maximizeaza eficienta utilizarii resurselor si reduce risipa.

264 de functii, extrem de precis (pana la 18 cifre pentru calcule interne)

Acest calculator multilateral contine toate functiile esentiale necesare pentru matematica din scoala generala si din liceu. Sunt incluse 264 de functii si caracteristici, 17 memorii de stocare si reapelare si pana la 18 cifre pentru calcule interne, pentru rezultate extrem de exacte (a se vedea specificatiile pentru o lista completa a functiilor).

Afisare si mod de functionare duale (matematic sau cu linii)

Beneficiati de un afisaj si un mod de functionare convenabile, duale (matematic sau cu linii). In modul matematic, valorile introduse si afisate sunt in stilul din manualele de matematica, iar in modul Linie se utilizeaza formatul traditional cu 2 linii.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      F-718SGA
  • Descriere
    • Taste
      52 taste dintre care 18 cifre
    • Display
      LCD cu 4 linii
    • Specificatii
      Tasta/Taste O: "0"Radacina patrataTasta pentru schimbarea semnuluiCalcule statistice17 memorii de stocare Âși rapel
    • Dimensiuni
      168 x 80 x 14,5 mm
    • Greutate
      140 g
    • Alimentare
      2 surse de energie: solara si baterie

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.