Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Calorifer Luxpol Calorifer electric cu ulei LGO-11, 700-2000W, 11 elementi, 3 trepte de putere, Termostat, Alb

Cod:

LGO-11


Cod intern: #2565016

  • Distribuie pe:
395,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Calorifer Calorifer electric cu ulei LGO-11, 700-2000W, 11 elementi, 3 trepte de putere, Termostat, Alb de la Luxpol

Calorifer electric cu ulei LUXPOL LGO-11, 11 elementi, 3 trepte de putere, 700 - 2000 W, Termostat, Alb

Radiorul cu ulei LUXPOL LGO-11 este o solutie perfecta care poate inlocui o soba sau un calorifer traditional. Puterea maxima mare de pana la 2000 W va permite sa cresteti semnificativ temperatura ambianta.

LUXPOL LGO-11 permite reglarea puterii in trei trepte (700W/1300/2000W), astfel incat sa puteti selecta parametrii optimi de functionare pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastra. Datorita termostatului incorporat, dispozitivul va mentine temperatura corespunzatoare si va porni sau opri dispozitivul atunci cand este necesar.

Radiatoarele cu ulei sunt umplute cu un lichid gros (ulei) care mentine temperatura foarte mult timp dupa incalzire. Aceasta este o solutie optima pentru incaperile in care este important sa se mentina caldura pentru o perioada lunga de timp. Puterea mare a incalzitorului LGO-11 garanteaza o incalzire rapida. Datorita la pana la unsprezece elementi profilati special, radiatorul LGO-11 elibereaza eficient caldura in mediul inconjurator.

Dispozitivul este operat folosind butoane mari, ergonomice. Radiatorul poate fi mutat comod datoritaa celor patru roti care se rotesc usor si a manerului. Suportul practic de cablu va permite sa rulati cablul in exces.

Radiorul LUXPOL LGO-11 este un dispozitiv complet sigur. Este echipat cu care protejeaza dispozitivul si utilizatorul daca temperatura ajunge prea mare, precum si sistem de oprire automata in caz de rasturnare peste.protectie la supraincalzire

Specificatii tehnice


  • Model
  • Specificatii
    • Putere
    • Numar elementi
      11
    • Trepte de viteza
      3
    • Functii
      Oprire automata
      Termostat
      Protectie la rasturnare
      Protectie contra supraincalzirii
    • Tensiune alimentare
      230 V

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.