Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Camera de supraveghere Philips M115E/12

Camera de supraveghere Philips M115E/12

Cod:

M115E/12


Cod intern: #179865

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Camere de supraveghere

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Camera de supraveghere M115E/12 de la Philips

Rămâi în legătură cu locuinţa, animalele sau compania ta

Cu HD

  • Gestionează notificările şi zonele de monitorizare

    Gestionează notificările şi zonele de monitorizare

    Alertele te anunţă imediat când se detectează un zgomot sau o mişcare. Sensibilitatea poate fi reglată iar zonele de monitorizare pot fi stabilite pentru a te asigura că obţii acoperirea şi nivelurile de monitorizare de care ai nevoie.

  • Descarcă aplicaţia şi experimentează demonstraţia în timp real InSightHD

    Descarcă aplicaţia şi experimentează demonstraţia în timp real InSightHD

    Aplicaţia InSightHD poate fi descărcată de pe App Store sau de pe Google Play şi include un mod demonstrativ care îţi permite să vezi InSight în acţiune. Doar scrie InSightHD în bara de căutare a aplicaţiilor.

  • Video HD pentru vizionare foarte clară

    Video HD pentru vizionare foarte clară

    Sistemul de monitorizare InSightHD îţi oferă clipuri video detaliate. Clipurile video sunt redate la înaltă definiţie, de 720p, şi sunt clare şi reale. „720” se referă la numărul de linii orizontale de rezoluţie de pe ecran. „p” semnifică scanarea „progresivă” şi este aspectul secvenţial al liniilor din fiecare cadru.

  • Detectarea sunetelor şi a mişcării cu notificări pe telefonul tău

    Detectarea sunetelor şi a mişcării cu notificări pe telefonul tău

    Este imposibil să prevezi când se va întâmpla ceva. InSightHD continuă să monitorizeze cu detectarea reglabilă a mişcării şi a sunetului. Vor fi trimise notificări automat la telefonul tău, atunci când se detectează sunete sau mişcare.

  • Redare în cloud şi stocare video, create de Ivideon

    Redare în cloud şi stocare video, create de Ivideon

    InSightHD lucrează cu Ivideon pentru a garanta redare video sigură şi de încredere, precum şi stocare video în cloud. InSightHD poate fi utilizat cu abonament pentru a înregistra în mod automat evenimente atunci când se detectează sunete sau mişcare. Evenimentele sunt stocate în siguranţă în sistemul cloud iVideon şi pot fi vizualitate de pe telefonul tău.

  • Înregistrare şi stocare opţionale cu abonament plătit

    Înregistrare şi stocare opţionale cu abonament plătit

    Evenimentele pot fi înregistrate şi stocate în cloud pentru vizualizare ulterioară printr-un abonament lunar sau anual. Există două planuri disponibile; planul Silver înregistrează şi stochează toate clipurile video pentru ultimele 7 zile iar planul Gold înregistrează şi stochează toate clipurile video pentru ultimele 30 zile.

  • Vizualizare nelimitată în timp real prin intermediul aplicaţiei

    Vizualizare nelimitată în timp real prin intermediul aplicaţiei

    Tehnologia avansată utilizată în InSightHD îţi permite o redare continuă video în timp real, ceea ce asigură vizualizare neîntreruptă pentru 24 ore pe zi. Astfel, ziua sau noaptea, poţi vedea clipuri video în timp real, cât timp doreşti. Fără întreruperi.

  • Criptare video pentru securitate şi protecţia confidenţialităţii

    Criptare video pentru securitate şi protecţia confidenţialităţii

    Securitatea este extrem de importantă iar toate clipurile de pe cloud, indiferent dacă sunt redate sau stocate, sunt protejate de un SSL (Secure Sockets Layer) cu criptare AES pe 256 biţi. Toate clipurile video sunt complet criptate înainte de transmitere şi pot fi criptate numai de smartphone-ul tău.

  • Vizionează oricând, de oriunde, prin Wi-Fi/3G/4G LTE

    Vizionează oricând, de oriunde, prin Wi-Fi/3G/4G LTE

    După ce InSightHD este configurat, poţi viziona de oriunde clipuri video în timp real prin intermediul aplicaţiei, utilizând conexiunea Wi-Fi, 3G sau 4G LTE. Cât timp eşti conectat, nu există nicio limită pentru locurile din care poţi viziona.

  • Sistem de monitorizare Wi-Fi pentru poziţionare oriunde în casă

    Sistem de monitorizare Wi-Fi pentru poziţionare oriunde în casă

    Sistemul de monitorizare wireless InSightHD utilizează conexiunea ta Wi-Fi pentru a reda video şi audio în timp real direct pe telefonul sau tableta ta, permiţându-ţi să vezi exact ceea ce se întâmplă atunci când eşti plecat.

  • Conceput cu montare universală pe trepied

    Conceput cu montare universală pe trepied

    M115 InSightHD a fost conceput în mod inteligent pentru a include o montare universală pe trepied, care permite libertate completă de amplasare.

 

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      M115E/12

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.