Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Camera web Logitech C920 HD Pro, USB

Camera web Logitech C920 HD Pro, USB

Cod:

960-000768


Cod intern: #23583

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Camere web

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Camera web Logitech C920 HD Pro, USB de la Logitech

Camera Web Logitech HD C920

 

Camera web Logitech HD C920 ofera video full HD 1080p mai rapid, mai clar si functioneaza cu mai multe computere. Prin intermediul apelurilor video HD 720p, cei dragi te pot vedea acum mai clar si pot observa chiar si cele mai mici detalii in timpul transmisiunii. Nu ai timp sa vorbesti? Trimite-le celor de acasa un videoclip Full HD 1080p, sau uploadeaza-l pe Facebook, Twitter sau YouTube. Cele doua microfoane sunt pozitionate astfel incat sunetul sa fie cat mai natural posibil. Mai mult, vei putea urca videoclipuri pe platforme de socializare mai rapid, datorita standardului video H.264.

 

Inregistrare de videoclipuri full HD 1080p pe care le poti urca pe Facebook, Twitter si YouTube foarte rapid

Poti inregistra videoclipuri la rezolutia Full HD 1080p HD si le poti trimite prietenilor si familiei. Sau le poti urca pe Facebook, Twitter si YouTube cu doar un singur click.

   
 
   

Doua microfoane amplasate pentru a surprinde cat mai natural sunetul

Poti fi sigur ca toti cei implicati in discutie iti pot auzi vocea reala, datorita microfoanelor stereo pozitionate pentru a surprinde cat mai natural sunetul.

   

Codificare video H.264

Acum te poti bucura de apeluri video HD mai rapide si mai clare si de o calitate a imaginii ce iti va solicita computerul mai putin datorita codificarii H.264, standard in industria video HD.

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.