Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Mini compresor auto Baseus portabil, baterie 2500mAh, 22153, negru

Cod:

CRNL040001


Cod intern: #1302195

  • Distribuie pe:
217,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Mini compresor auto portabil, baterie 2500mAh, 22153, negru de la Baseus

Baseus brand mini compresor auto

Lipsa aerului în anvelopă sau poate o minge umflată necorespunzător? Baseus mini compresor wireless vă va ajuta să rezolvați probleme similare! Acest dispozitiv mic detectează automat nivelul de presiune și afișează valoarea acestuia pe ecranul încorporat. Dispozitivul este, de asemenea, echipat cu o baterie durabilă cu o capacitate de 2500mAh. Cu ajutorul acestuia puteți umfla rapid o anvelopă, o minge sau chiar o saltea. În set veți găsi și câteva accesorii practice.

 

Pompare rapidă

Cu un cip inteligent, dispozitivul detectează presiunea și vă permite să umflați anvelopele sau bilele la un anumit nivel. Acesta indică automat valoarea implicită a presiunii, dar o puteți ajusta dacă este necesar. Odată ce nivelul selectat este atins, compresorul se va opri automat. Dispozitivul vă permite să umflați o anvelopă auto în aproximativ 4 minute, o anvelopă de bicicletă în aproximativ 3 minute și 40 de secunde, o anvelopă pentru motociclete în aproximativ 2 minute și o minge în aproximativ 1 minut.

 

Lanternă încorporată

Acum vă puteți umfla în siguranță anvelopele chiar și noaptea. Compresorul este echipat cu o lanternă LED, care va veni, de asemenea, la îndemână atunci când efectuați reparații mici după întuneric. De asemenea, vă permite să trimiteți un semnal SOS. Datorită acestui fapt, veți atrage cu ușurință atenția și veți cere ajutor, dacă este necesar.

 

User-friendly

Compresorul mini al mărcii Baseus este fabulos de ușor de utilizat. Acesta a fost echipat cu un afișaj mic care vă va oferi informații despre valoarea presiunii curente, nivelul bateriei și modul de funcționare selectat. Sub ecran sunt plăcute la butoanele tactile, care oferă acces convenabil la cele mai importante funcții ale dispozitivului. Cu ele puteți să o porniți sau să o dezactivați, să reglați presiunea, să selectați modul și să porniți lanterna.

 

Baterie durabilă

Eliberați-vă de cabluri și obțineți libertate aproape nelimitată. Datorită bateriei durabile, un compresor complet încărcat poate umfla o anvelopă auto de aproximativ 9 ori (de la 2 la 2,5 bari), o anvelopă pentru motociclete de aproximativ 17 ori, o anvelopă pentru bicicletă de aproximativ 8 ori și o minge de aproximativ 54 de ori. În plus, în ciuda capacităților atât de mari, dispozitivul este foarte mic - nu va ocupa prea mult spațiu în mașină.

 

Design îmbunătățit

Bateria rezistentă 18650 cu litiu nu este singurul avantaj al produsului. Compresorul este echipat cu un motor din cupru pur, care este proiectat pentru a oferi performanțe maxime în timp ce rulează foarte liniștit. În plus, datorită designului îmbunătățit cu atenție, funcționarea dispozitivului este fiabilă și stabilă în aproape orice situație. Există, de asemenea, găuri de ventilație pe ambele părți ale carcasei, care sunt responsabile pentru disiparea mai eficientă a căldurii.

 

Accesorii utile incluse

În kit veți găsi mai multe accesorii practice care vă vor ușura utilizarea compresorului. Fabricat din cauciuc natural, tubul de umflare este extrem de moale, dar durabil și rezistent la deteriorări. Acul de umflare este potrivit pentru bile, iar duzele interschimbabile sunt potrivite pentru anvelope auto, motociclete și biciclete și chiar pentru baloane. Cu compresorul puteți, de asemenea, umfla cu succes salteaua.

 

În cutie

  • Mini compresor
  • Tub inflație
  • Cablu de încărcare
  • Ac de umflare
  • Duză mică
  • Duză mare

 

Specificații

 

Marca Baseus
Model CRNL040001
Culoare neagră
Greutate 610g
Dimensiuni 78,2 x 140,2x42,6 mm
Tensiune de intrare 5V/2,4A
Capacitate baterie 2500mAh
Energie nominală 27Wh
Putere 54W
Timp de încărcare Despre 4-5h
Interval manometru Domeniu de lucru: 5-120 psi;
Domeniu de detectare: 5-150 psi;

Notă: depășirea 150 psi poate deteriora senzorul.

Specificatii tehnice


  • Specificatii

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.