Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Compresor pentru anvelope auto Baseus Mega Energy Pump, 6000mAh, 250W, Negru

Cod:

27798


Cod intern: #2049417

  • Distribuie pe:
249,99 lei TVA inclus

Pret vechi: 262,99 lei


Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc magazin limitat


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Compresor pentru anvelope auto Mega Energy Pump, 6000mAh, 250W, Negru de la Baseus

Compresor portabil Baseus Mega EnergyPump Series, 6000 mAh cu lanternă

Baseus CRNL060001 este un compresor fără fir ușor de utilizat, extrem de rapid și la îndemână, cu un cilindru dublu din aliaj turnat sub presiune. Dispune de trei moduri de iluminare din spate și de un afișaj LCD inteligent care indică cu precizie presiunea din anvelope și nivelul bateriei. Pompa compresorului este ușor de utilizat și prietenoasă - are o intrare de tip C, ceea ce face ca dispozitivul să fie compatibil cu majoritatea încărcătoarelor disponibile.

 

Umflarea rapidă a anvelopelor în 3,5 minute!

Produsul este de 3 ori mai puternic și mai rapid decât compresoarele obișnuite. În timp ce Baseus Mega Energy Pump reumple aerul de la 0 bar la plin în anvelopele R196 în doar 3,5 minute, un compresor obișnuit va face același lucru în 10-12 minute. Cilindrul dublu realizat din aliaj turnat sub presiune cu un motor de mare putere (250 W) funcționează la 18.000 rpm, astfel încât pompează cu ușurință un flux rapid de aer fără a pierde presiunea din anvelope.

 

Utilizare sigură

Compresorul are o carcasă care disipează temperaturile ridicate și include o serie de caracteristici care îl fac complet sigur de utilizat. Acesta are protecție împotriva supratensiunii, supraîncălzirii, nu se descarcă la temperaturi scăzute și este rezistent la polaritate inversă sau la scurtcircuit. Senzorii încorporați, de înaltă precizie, monitorizează presiunea din anvelope în timp real, cu o marjă maximă de eroare de 0,1 Bar și, pe deasupra, se oprește automat atunci când anvelopa este complet umflată, astfel încât puteți fi sigur că vehiculul dvs. nu va fi deteriorat.

 

Pompare convenabilă fără restricții

Nu trebuie să vă conectați la priza brichetei pentru a folosi compresorul - nu sunteți limitat de cablu, astfel încât puteți umfla fără probleme și roata din spate a mașinii. Dispozitivul vă permite să umflați anvelopele unor vehicule precum o mașină (2,2-2,8 Bar), o motocicletă (1,8-2,8 Bar), o bicicletă (45 Psi) sau chiar mingi (7-9 Psi). În kit veți primi toate duzele necesare, împreună cu o geantă în care puteți depozita cu ușurință dispozitivul.

 

Iluminat fiabil

Dispozitivul este îmbunătățit cu o lumină de urgență pentru a utiliza în mod convenabil compresorul și pe întuneric. Lumina LED de urgență se dovedește foarte utilă atunci când prindeți o pană de cauciuc în mijlocul nopții. Aveți la dispoziție trei moduri ale lămpii - iluminare continuă, SOS și stroboscopică pentru siguranță atunci când sunteți în staționare.

 

Kitul include

  • Compresor
  • Duze de înlocuire x4
  • Cablu USB-USB Type-C
  • Geantă de depozitare
Producător Baseus
Nume Pompa Baseus Energy Pump Mega Series cu cilindru dublu
Model BS-CG007
Putere de ieșire 22-cilindru dublu
Capacitate 6000mAh/22.2Wh
Intrare de tip C 5V=3A, 9V=1.5A
Dimensiuni 230 x 64 x 99 mm
Greutate aprox. 1320g
Culoare Negru
Timp pentru a umfla o anvelopă 3,5min (tip R195)
Numărul de anvelope umflate la o încărcare completă 3 (tip R195)

Specificatii tehnice


  • Specificatii

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.