Luni - Vineri 9:00 - 18:00

COMPRESOR AUTO Baseus Super Mini, alimentare 12 V bricheta auto, display LED, presiune maxima 3 bar, negru

Cod:

CRCQ000001


Cod intern: #991080
5,00 / 0 comentarii

  • Distribuie pe:
115,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere COMPRESOR AUTO Super Mini, alimentare 12 V bricheta auto, display LED, presiune maxima 3 bar, negru de la Baseus

Baseus mini compresor auto CRCQ000001

Lipsa de aer în anvelopă pe drumul spre locul de muncă sau poate problema cu tubul interior în timpul unei călătorii cu bicicleta? Mini compresor Baseus va fi de încredere în astfel de situații. Cu ajutorul acestuia, veți reumple instantaneu aerul din anvelope sau minge. Datorită designului compact, îl veți stoca cu ușurință. Poate fi alimentat de la orice priză de mașină de 12V, iar afișajul LED oferă acces convenabil la cele mai importante informații.

 

Nu te va dezamăgi niciodată

Mini compresorul Baseus este un dispozitiv pe care vă puteți baza! Motorul produsului atinge până la 18000 de rotații pe minut, astfel încât să puteți reumple rapid aerul din minge, de exemplu. Durează doar un minut pentru a umple o anvelopă cu 30 l de aer. Întrucât, veți umfla 4 anvelope auto în aproximativ 25 de minute.

 

Performanță inteligentă

Un alt avantaj al dispozitivului este pomparea inteligentă. Setați presiunea dorită și lăsați pompa să funcționeze - când se atinge valoarea selectată, mini-compresorul va înceta automat să funcționeze. Cu Baseus vă puteți bucura întotdeauna de o plimbare confortabilă.

 

Afişaj LED

Pentru a face utilizarea mini-compresorului convenabil, dispozitivul este echipat cu un afișaj LED care vă va oferi cele mai esențiale informații. Ecranul va afișa rezultatul măsurării presiunii în timpul utilizării în unități: PSI sau Bar.

 

Compact

Puteți transporta dispozitivul Baseus cu dvs. în orice moment. Mini compresor cântărește doar 480 g și dimensiunile sale sunt 220 x 46 x 48 mm. În acest fel, îl puteți monta cu ușurință în rucsac, geantă sau îl puteți depozita în torpedoul mașinii. În plus, produsul este echipat cu o lanternă pentru a ușura utilizarea acestuia după întuneric.

 

Incluse

  • Mini compresor
  • 2 sfaturi
  • Ac
  • Tub
  • Cablu de încărcare

Specificații

Marca Baseus
Model CRCQ000001
Tensiune de intrare 12V (prin priza brichetei)
Sursă de lumină CONDUS
Domeniu de presiune 0,2-150 PSI
Lungimea tubului 18 cm
Viteza de pompare 30 l/min
Dimensiuni 220 x 46 x 48 mm
Greutate 480g
Lungime cablu 3 m
Culoare neagră

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Opiniile clientilor despre COMPRESOR AUTO Baseus Super Mini, alimentare 12 V bricheta auto, display LED, presiune maxima 3 bar, negru

Rating general al produsului:
5
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.