Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Banda LED RGB inteligenta Sonoff L2-Lite, Wi-Fi, Bluetooth, telecomanda, sincronizare muzica, lumina colorata, 5m

Cod:

032310


Cod intern: #1286425

  • Distribuie pe:
82,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Banda LED RGB inteligenta L2-Lite, Wi-Fi, Bluetooth, telecomanda, sincronizare muzica, lumina colorata, 5m de la Sonoff

Banda LED RGB inteligenta Sonoff L2-Lite, Wi-Fi, Bluetooth, telecomanda, sincronizare muzica, lumina colorata, 5m

 

 

Banda LED inteligenta Sonoff L2 Lite va permite sa creati un aranjament elegant si sa va completati casa cu o iluminare atragatoare si colorata. Pana la 16 milioane de culori dintre care puteti alege va ofera posibilitati aproape nelimitate. Puteti controla de la distanta dispozitivul folosind aplicatia, telecomanda inclusa. Lungimea de 5 m (fara posibilitatea de extindere) inseamna ca puteti modela in mod liber banda si o puteti adapta la nevoile dumneavoastra.

Nu mai trebuie sa va faceti griji cu privire la reteaua Wifi, puteti controla banda doar prin conexiune Bluetooth.

Milioane de culori din care sa alegi

Depinde de tine cum straluceste banda ta. Alegeti din 16 milioane de culori disponibile in aplicatie sau utilizati posibilitatea de a copia orice culoare din mediu. In acest fel, puteti ajusta nuanta luminii la aranjamentul dvs. si mai usor.

Efecte de iluminare uimitoare

L2 Lite ofera, de asemenea, pana la 21 de scene de lumina - verificati ce efecte de lumina va vor impresiona. Mai mult, 4 dintre ele va permit sa reglati culoarea si viteza. Vreti mai mult? Sincronizati banda LED cu muzica si urmariti luminile care pulseaza in ritm. Acum lumina poate dansa impreuna cu tine!

Diverse optiuni de telecomanda

Functionarea iluminatului inteligent nu a fost niciodata atat de usoara. Telecomanda inclusa este echipata cu pana la 24 de butoane, astfel incat sa puteti regla rapid si convenabil banda in functie de nevoile dvs. De asemenea, puteti imperechea cu aplicatia eWeLink care va permite nu numai sa porniti / opriti lumina sau sa reglati parametrii, ci si sa creati programe si temporizatoare. O functie de grupare este, de asemenea, disponibila - folosind-o, puteti opera in mod convenabil mai multe benzi in acelasi timp.

Control vocal chiar mai convenabil

De asemenea, puteti utiliza banda LED cu comenzi vocale. Dispozitivul este compatibil cu Amazon Alexa si Google Assistant. Asociati-l cu sistemul dorit si bucurati-va de o telecomanda si mai convenabila! Nici nu trebuie sa va ridicati de pe scaun sau sa ajungeti la telefon - cu doar cateva cuvinte, puteti aprinde o lumina sau puteti schimba culoarea ei, de exemplu.

nstalare usoara si flexibilitate mare

Montarea benzii este foarte usoara si va ofera o multime de posibilitati de a o ajusta la aranjamentul visat. L2 Lite este foarte flexibil - indoiti-l liber si reglati-l pe forma suprafetei pe care urmeaza sa fie asezat. De asemenea, il puteti taia. Banda este autoadeziva, astfel incat sa o puteti plasa cu usurinta in locatia dorita. Nu uitati insa ca L2 Lite nu este rezistent la apa - utilizati-l in conditii adecvate.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.