Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Detector radar Cobra portabil RAD 450

Cod:

RAD 450


Cod intern: #223899

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Detectoare radar

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Detector radar portabil RAD 450 de la Cobra

Tehnologie adaptata noilor aparate radar
Aparatele radar din dotarea Politiei Rutiere emit un semnal care are traiectoria pe o anumita banda de emisie si pe o anumita frecventa, banda K in cazul Romaniei, acestea functionand in baza efectului Doppler. Astfel, atunci cand un autovehicul in miscare se afla in directia semnalului, el reflecta unda emisa de catre radar, unda care se va intoarce catre sursa cu frecventa schimbata, in functie de viteza de deplasare a autovehiculului.

Detectoarele capteaza si analizeaza semnale, identificandu-le pe cele emise de radar, urmand ca apoi sa emita avertizari vizuale si acustice din ce in ce mai intense, in functie de distanta fata de sursa.

Tehnologia detectoarelor a evoluat de la componente discrete (rezistente, tranzistori, condensatori) la circuite specializate, miniaturale, asigurand astfel o mai mare acuratete si promptitudine in detectie. Recent, detectoarele au fost adaptate noilor tehnologii, au fost prevazute cu receptoare GPS si module Bluetooth care sa reduca sau elimine alarmele false si care sa le aduca in compatibilitate cu smartphone-urile. 

Astfel, detectorul de radar portabil Cobra RAD 450 vede noile radare si pistoale laser de la distanta putand capta semnalele laser, dar si semnalele emise instant de catre pistoalele radar care monitorizeaza viteza de deplasare.

Prevenirea accidentelor de circulatie
Rolul detectoarelor de radar este de preventie si nu de incurajare a condusului peste limita legala de viteza. Folosirea detectorului de radar Cobra RAD 450 contribuie la reducerea numarului de amenzi si la prevenirea accidentelor, mentinand starea de atentie a soferului in trafic. 

Vede noile radare si pistoale laser de la distanta

Cobra RAD 450 identifica de la distanta toate dispozitivele de radar din Romania, acesta functionand, ca si dispozitivele de detectare, in banda K.

In plus, avand LaserEye, detectorul este capabil sa capteze semnalele laser  atat din fata cat si din spate. Avand functia Instant-On Ready, detectorul poate receptiona semnalale emise instant de catre pistoalele radar care monitorizeaza viteza de deplasare.

 
 

Fara alarme false

Eviti alarmele false date de celelalte benzi de detectie, cum ar fi X si Ka, putand alege banda in care se face detectia radar.
Avand Premium Anti-Falsing Circuitry , detectorul reduce automat alertele false cauzate de alte surse decat echipamentele radar, inclusiv a tehnologiilor prezente pe masini pentru evitarea coliziunilor sau a sistemelor cruise control.

Reduci alarmele false prin reglarea sensibilitatii de detectie in functie de viteza de deplasare. Astfel, in oras, la viteze mici, ai modurile City sau City Max care reduce sensibilitatea in banda X. Pe autostrada, la viteze mari, ai modul Highway, detectorul devenind activ pe toate benzile de emisie.

 
 

Confort sporit

Detectorul Cobra RAD 450 este confortabil si nu te oboseste la volan, reducand intensitatea avertizarilor sonore, prin functia AutoMute sau Quiet Drive. Pe display-ul OLED stralucitor vor fi afisate banda  in care semnalul a fost detectat, nivelul de intensitate si frecventa acestuia. Detectorul ofera informatii acustice despre semnalul detectat prin functia VoiceAlert, astfel ca utilizatorul isi pastreaza atentia vizuala la condus.

Specificatii tehnice


  • Specificatii
    • Model
      RAD 450
    • Control sensibilitate
    • Functii
      Selectie benzi / Indicatie de functionare / AutoMute / Alerta Vocala
    • Display
      OLED

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.