Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Detector radar Whistler GT-468GXI

Cod:

GT-468GXI


Cod intern: #223763

  • Distribuie pe:
1.143,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Detector radar GT-468GXI de la Whistler

Detector portabil

Performanta ridicata

Receptie radar/laser

Tehnologie GPS

 

Vede noile radare si pistoale laser de la distanta

Whistler GT-468GXI identifica de la distanta toate dispozitivele de radar din Romania, acesta functionand, similar dispozitiveleor de detectare a vitezei, in banda K. Pentru detectia laser cat mai exacta, detectorul permite selectarea segmentului laser utilizat in fiecare tara. Mai mult, detectorul poate receptiona semnalale emise instant de catre pistoalele radar care monitorizeaza viteza de deplasare, avand functia Pulse Protection®.

Fara alerte false

Eviti alertele false date de celelalte benzi de detectie, cum ar fi X si Ka, putand alege banda in care se face detectia radar.

Detectorul reduce automat alertele false cauzate de alte surse decat echipamentele radar cum ar fi sistemele de evitare ale coliziunilor, a punctului mort sau  senzorii de monitorizare a fluxului de trafic, datorita senzorilor FDSR si TFSR integrati.

 Reduci alertele false prin reglarea sensibilitatii de detectie in functie de viteza de deplasare. Astfel, in oras, la viteze mici, ai Modul City1, care reduce sensibilitatea in banda X sau Modul City2, care anuleaza banda X . Pe autostrada, la viteze mari, ai modul Highway, detectorul devenind activ pe toate benzile de emisie.

Confort sporit

Detectorul Whistler GT-468GXI este confortabil si nu te oboseste la volan, reducand intensitatea avertizarilor sonore, prin functiile Quiet si AutoQuiet si in plus poti selecta unul din cele trei tipuri de tonuri de avertizare.

Tehnologie GPS

Poti memora anumite puncte de interes, cum ar fi camerele de radar fixe sau de monitorizare a traficului, astfel incat detectorul te va avertiza cand revii in acea zona. In functie de valoarea vitezei selectate de tine,  se vor activa functiile AutoQuiet Speed si Speed Mute.

Detector portabil: usor si practic

Instalarea detectorului Whistler GT-468GXI este la indemana oricui: trebuie doar sa il alimentezi la bricheta si sa iti alegi cel mai convenabil loc, fie pe parbriz, sau pur si simplu pe bord. 

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.