Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Detergent rufe ARIEL gel capsule Lavanda 15*27ml

ARIEL gel capsule Lavanda 15*27ml

Cod:

81648520


Cod intern: #179983

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Detergent rufe

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Detergent rufe gel capsule Lavanda 15*27ml de la ARIEL

Ariel gel capsule Lavanda 15*27ml
 
Detergentul capsule Ariel Lavender 3in1 PODS asigura o indepartare impecabila a petelor de la prima spalare, acum cu prospetimea irezistibla a lavandei. Capsulele revolutionare au o putere de curatare mult mai concentrata, datorita celor 3 compartimente care mentin ingredientele stabile si separate pana in momentul spalarii. Pelicula inovatoare se dizolva complet la contactul cu apa, pentru a elibera puterea tehnologiei de indepartare a petelor, in doza ideala. In plus, protejeaza masina de spalat impotriva depunerilor de calcar. Este ideal atat pentru rufele albe cat si pentru cele colorate.
 
Beneficii:
  • Curata, indeparteaza petele, ofera stralucire hainelor
  • Acum cu prospetimea irezistibila a lavandei
  • Curatare excelenta cu o singura capsula
  • Indepartare impecabila a petelor din prima spalare
  • Ofera rezultate uimitoare chiar si in cele mai dificile conditii
  • Curatare extraordinara chiar si la temperaturi de 30°C
  • Usor de utilizat: nu trebuie masurat si dozat
 
Poate o singura capsula de Ariel 3in1 PODS sa curete toate rufele dintr-o masina de spalat?
Da! Capsula Ariel 3in1 PODS este perfect dozata ca sa te scape de batai de cap si contine cantitatea ideala de detergent pentru o spalare.
 
Cum se foloseste capsula de Ariel 3in1 PODS?
Pentru a te bucura din plin de eficienta si puterea ei de curatare, pune capsula direct in cuva masinii de spalat, apoi rufele deasupra ei.
 
Pot sa folosesc detergentul Ariel 3in1 PODS pentru hainele de lana sau matase?
Desi capsulele Ariel 3in1 PODS ajuta la ingrijirea hainelor, ele nu sunt recomandate pentru tesaturile de lana sau matase. Foloseste un detergent special pentru acet tip de tesaturi. 

Cate spalari pot realiza cu o cutie de Ariel 3in1 PODS?
 Ariel 3in1 PODS vine cu numarul corespunzator de spalari specificat pe cutie. In cazul produsului descris aici, numarul de spalari este 15.
 
Ce inseamna ca ofera stralucire hainelor?
Datorita tehnologiei speciale Fiber Science (care reuseste, in acelasi timp, sa curate, sa indeparteze petele si sa ofere stralucire rufelor) - Ariel 3in1 PODS intensifica nuantele si ofera stralucire tesaturilor, mentinand hainele ca noi mai mult timp.
 
Haine rasfatate si catifelate
 
Pentru a-ti proteja hainele preferate si a le ajuta sa ramana frumoase mai mult timp, foloseste detergentul Ariel 3in1 PODS impreuna cu orice balsam de rufe Lenor. Hainele vor fi mai catifelate, iar tesaturile protejate!
 
Vrei sa te bucuri de un parfum mai intens al hainelor tale? Adauga perlele parfumate Lenor Unstoppables la fiecare spalare, pentru o prospetime de neoprit care dureaza pana la 12 saptamani*
*pentru hainele depozitate in dulap
 

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.