Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Diverse articole pentru bucatarie Bosch Cuptor termic BIC7101B1, Built-in, 20L, multifunctional ideal pentru preincalzirea veselei si a cestilor, Seria 8, instalare incorporata in corp mobilier, Interior Drum Light, Tip reglaj electronic, H-140cm, Sistem push-pull, Negru

Cod:

BIC7101B1


Cod intern: #2511802

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Diverse articole pentru bucatarie

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Diverse articole pentru bucatarie Cuptor termic BIC7101B1, Built-in, 20L, multifunctional ideal pentru preincalzirea veselei si a cestilor, Seria 8, instalare incorporata in corp mobilier, Interior Drum Light, Tip reglaj electronic, H-140cm, Sistem push-pull, Negru de la Bosch

Descriere

  • Placa de incalzire din sticla vitroceramica este usor de curatat.
  • Deschidere si inchidere usoara a usii.

Deschide si inchide sertarul cu usurinta datorita unui sistem inteligent cu arc.

  • Bucurati-te de bautura ta calda.

Doar preincalzeste cestile de espresso. Poti selecta programul potrivit fie pe aparat, fie in aplicatia Home Connect. Sau poti selecta o temperatura intre 30°C si 80°C, in functie de preferinte.

  • Mancarea calda are un gust mai bun.

Doar preincalzeste farfuriile pentru a mentine vasul cald mai mult timp dupa servire. Selecteaza programul potrivit sau seteaza o temperatura in functie de preferinte.

  • Mentinere la cald

Este usor sa pastrezi la cald preparatele pregatite cu un sertar termic. Selecteaza programul potrivit sau seteaza singur temperatura.

  • Modul lent de a gati.

Poti folosi sertarul termic pentru a gati tip slow cooking si usor bucati de carne frageda, carne de pasare sau legume. Caldura vine de sus si de jos si se mentine la o temperatura scazuta.

 

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.