Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Diverse articole pentru bucatarie GREENBLUE Husa elastica fata de masa pentru masa de catering neagra , 180x75x74cm, Spandex, GB372

Cod:

GB372


Cod intern: #2082075

  • Distribuie pe:
86,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Diverse articole pentru bucatarie Husa elastica fata de masa pentru masa de catering neagra , 180x75x74cm, Spandex, GB372 de la GREENBLUE

Decorează-ți mesele cu aceste fețe dreptunghiulare din spandex și creează o masă foarte primitoare pentru petrecerea ta de nuntă sau altă sărbătoare! Husele sunt concepute in primul rand pentru mese standard de catering, adica 180x75x74 cm, dar asta nu inseamna ca nu pot fi folosite si pentru alte mese.
Datorită elasticității materialului, husele se potrivesc multor mese, chiar mai înguste și mai late decât mesele standard. Husele sunt realizate dintr-un material rezistent, dar moale si placut la atingere: spandex. Aplicarea este foarte simpla! Așezați fața de masă pe blatul mesei și apoi trageți-o peste picioarele mesei.

- Producator: GreenBlue
- Model: GB372
- Dimensiuni: aprox. 180x75x74cm
- Greutate: 190g
- Elastic dublu - buzunar pentru picior de masă
- Nu necesită călcare
- Se poate spăla la mașină la temperaturi scăzute (max. 40° C).

- Husă de masă flexibilă GreenBlue GB372
- Ambalare

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.