Luni - Vineri 9:00 - 18:00

deerma Aparat de curatat scame MQ813W

Cod:

MQ813W


Cod intern: #750141

  • Distribuie pe:
66,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Aparat de curatat scame MQ813W de la deerma

Deerma MQ813W

Ai grija de hainele tale
 

Cu ajutorul aparatului de barbierit multifunctional Deerma, va puteti recupera cu usurinta haina, puloverul sau bluza ridata in ordine. Dimensiunea sa usor de incarcat si compacta il face confortabil de utilizat oriunde te-ai afla. Cu un motor de 7000 rpm si o lama tripla fiabila, hainele dvs. vor arata ca noi foarte curand.

Uitati de parul suparator


Aparatul de ras este remarcabil de compact si practic in design. Pentru a-si creste functionalitatea si, in acelasi timp, pentru a permite economii semnificative de spatiu, in manerul sau este asezata o rola adeziva. Daca aveti un caine sau o pisica acasa, nu trebuie sa va faceti griji ca haina greu de indepartat va va pata hainele - o veti indeparta cu usurinta si veti arata din nou minunat.

Performanta uimitoare


Capul de barbierit mare este responsabil pentru functionarea incredibil de eficienta a dispozitivului. Mai mult, atunci cand lamele se rotesc, se genereaza un vid de aspiratie care atrage deseurile taiate. Acest lucru permite aparatului de ras sa elimine eficient deseurile de pe suprafata materialului la viteza fulgerului.

Incarcare rapida si convenabila
 

Puteti incarca in mod convenabil aparatul de ras prin cablul USB cu un incarcator obisnuit sau o banca de alimentare. Doar 2 ore de incarcare sunt suficiente pentru a o utiliza pana la 45 de minute. Datorita acestui fapt, puteti avea grija de un numar foarte mare de haine simultan.

Doar apasati butonul
 

Utilizarea aparatului de ras este extrem de simpla. Acest lucru este posibil printr-un buton mare, convenabil, care asigura un raspuns rapid si o functionare fiabila. De asemenea, produsul este echipat cu un LED mic care indica momentul in care se incarca. Datorita acestui fapt, stiti intotdeauna ce se intampla cu dispozitivul dvs.

Confort de utilizare acasa si in deplasare


Aparatul de ras este usor si la indemana, ceea ce face ca utilizarea sa sa fie extrem de confortabila. Nu va ocupa prea mult spatiu in casa dvs., asa ca utilizarea acestuia nu va fi o pacoste. De asemenea, il puteti incadra cu usurinta in valiza sau rucsac si il puteti lua cu dvs. intr-o calatorie - hainele ridate inestetic nu va vor strica niciodata calatoria de afaceri sau vacanta.

Specificatii

Brand Deerma
Modelul MQ813W
Tensiune nominala 3,7V
Greutate 190g
Dimensiune 192 * 70 * 7mm
Tensiune de incarcare 5V
Timp de incarcare 2h
Durata de viata a bateriei de pana la 45 de minute
Nivel de zgomot <75dB

 

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      MQ813W
    • Culoare
      Alb
  • Specificatii
    • Detalii
      Fast charge
    • Dimensiuni
      192 * 70 * 7mm
    • Greutate
      190 g
    • Functii
      Durata de functionare > Nelimitat - conectare la priza

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.