Luni - Vineri 9:00 - 18:00

GREENBLUE Termometru alimentar, cu sonda de 13.5cm, GB382, Alb

Cod:

GB382


Cod intern: #2565556

  • Distribuie pe:
11,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Termometru alimentar, cu sonda de 13.5cm, GB382, Alb de la GREENBLUE

Termometrul cu sonda de inalta calitate si precizie este conceput pentru a masura temperatura carnii, prajiturilor, supelor, sosurilor, apei, laptelui, deserturilor si multe altele. Acest termometru are un ac subtire care poate fi introdus sau scufundat cu usurinta in obiectul dorit. Dupa un timp scurt, puteti citi temperatura masurata pe ecran.
Acest termometru se dovedeste a fi un instrument extrem de util in prepararea alimentelor, atat in bucataria proprie, cat si in restaurante si catering.
Datorita preciziei sale si usurintei de utilizare, este posibil sa se asigure ca felurile de mancare ajung intotdeauna la temperatura potrivita. Acest lucru este deosebit de important pentru a asigura calitatea mancarurilor si pentru a minimiza potentialele riscuri pentru sanatate.
Termometrul este proiectat ergonomic si usor de manevrat.Este confortabil in mana si va permite sa masurati temperatura fara oboseala. Cu optiunea de a selecta afisarea temperaturii in grade Celsius sau Fahrenheit, precum si cu o precizie remarcabila de ± 1°C / °F si o rezolutie de 0,1°C / °F, termometrul ofera un control fiabil si precis al temperaturii.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      GB382
    • Culoare
      Alb
  • Specificatii
    • Detalii
      Afisaj LCD, digital
    • Alimentare
      baterie de 1.5 V
    • Dimensiuni
      135 mm
    • Functii
      Măsurarea temperaturii: de la -50°C până la aprox. +300°C

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.