Luni - Vineri 9:00 - 18:00

PNI Kit Senzor gaz GD-01 si electrovalva V-02

PNI Kit Senzor gaz GD-01 si electrovalva V-02

Cod:

2014172


Cod intern: #67179

  • Distribuie pe:
140,42 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 12 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Kit Senzor gaz GD-01 si electrovalva V-02 de la PNI

Kit detectie gaz compus din Senzor de gaz PNI GD01 si electrovalva gaz PNI V02. Tipuri de gaz detectate: LPG gaz natural, gaz CO, gaz 25% LEL; Tensiune de iesire pentru electrovalva: 9-12V; Tensiune de iesire pentru electrovalva: 9-12V; Conexiune: G1/2”, G3/4” filet interior



Senzorul de gaz PNI GD-01are o destinatie multipla, avand ca si caracteristica detectarea mai multor tipuri de gaz: LPG gaz natural, gaz CO, gaz 25% LEL. Beneficiati de avantajul achizitionarii unui pachet complet de detectie si intrerupere alimentare gaz: Kit Senzor gaz PNI GD-01 si electrovalva PNI V-02 , singurul lucru ramas de facut fiind montajul acestora. Beneficiati de avertizare multipla din partea senzorului GD-01 care atentioneaza atat sonor: un sunet ascutit "BIIIIIIIIP", cat si luminos prin intermediul ledurilor de pe partea frontala. Acestea indica pe langa starea de alarma, si alte stari ale dispozitivului. Design-ul produsului este placut, cu margini rotunjite, de culoare alba, ceea ce il face compatibil cu orice locatie in care poate fi montat.

Specificatii tehnice


  • Model
  • Specificatii
    • Functii
      Tipuri de gaz detectate LPG gaz natural, gaz CO, gaz 25% LEL ; Alarma
    • Alimentare
      220V
    • Dimensiuni
      110.4 x 73 x 41 mm
    • Greutate
      221g

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.