Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Diverse petshop PetKit Fresh Element SOLO Dozator mancare pentru pisici

Cod:

23437


Cod intern: #1860076

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Diverse petshop

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Diverse petshop PetKit Fresh Element SOLO Dozator mancare pentru pisici de la PETKIT

Caracteristici :

  • Dozați automat până la 50 de grame de furaj la un moment dat
  • Până la 10 sesiuni de hrănire pe zi
  • Placa înclinată la un unghi confortabil de 6°
  • Capacitate container - 3 litri
  • Materiale de înaltă calitate și sigure
  • Sistem de putere autonom
  • Aplicație mobilă pentru Android și iOS

Simplă și convenabilă
Alimentația în timp util este deosebit de importantă pentru sănătatea și confortul psihologic al animalelor de companie. Acest model îți va hrăni animalul de companie la timp, chiar dacă întârzii la serviciu sau pleci câteva zile de afaceri. Hrănitorul este compatibil cu alimente uscate și liofilizate (dimensiunea granulelor de până la 12 mm). Și alimentele liofilizate ar trebui să fie mai puțin de 20% din întreaga porție.

Alimente întotdeauna proaspete.
Placă alimentară detașabilă din oțel inoxidabil 304, care este inodor, complet sigur și ușor de curățat. Iar recipientul pentru depozitarea alimentelor lavabil este realizat din plastic ABS de înaltă calitate și echipat cu un sistem Duo-lock. Acesta din urmă previne intemperii și uscarea produselor din interior, astfel încât următoarea porție de delicatesă să fie mereu proaspătă.

Capacitate mare
Proprietarul Petkit Fresh Element Solo nu va trebui să reaprovizioneze alimentatorul prea des. Și totul datorită faptului că recipientul acestui model poate conține până la 3 kilograme de hrană, ceea ce este suficient pentru o pisică domestică medie pentru câteva luni dintr-o viață plină. Rămâne doar să alegi cea mai delicioasă și sănătoasă hrană pentru animalul tău de companie.

Aplicație mobilă
Pentru a controla alimentatorul, utilizați aplicația mobilă proprietară disponibilă pentru dispozitivele care rulează Android și iOS. Cu acesta, puteți configura de la distanță un program de hrănire și puteți monitoriza starea dispozitivului. Programul oferă și recomandări privind hrănirea în funcție de greutatea și vârsta animalului dvs. de companie, vă amintește de vizitele programate la medicul veterinar și de vaccinări.

Nu vă va dezamăgi niciodată
Alimentatorul este alimentat de energie de uz casnic. Totodată, în cazul unei pene de curent, este prevăzut un sistem de alimentare de rezervă, alimentat de 5 baterii AAA (vândute separat). Se activează atunci când tensiunea de intrare scade și asigură funcționarea funcției principale - eliberarea alimentării conform programului. Și când alimentarea este restabilită, dispozitivul va reveni la modul normal.

Specificatii tehnice


  • Tip produs
    • Tip Produs
      Dozator
    • Pentru
      Pisici
    • Forma
      Dreptunghi/Rotund
    • Numar compartimente
      1
    • Material
      Plastic/Inox

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.