Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Diverse petshop Dispenser inteligent PetKit Fresh Element Mini (WIFI) 2.8l

Cod:

Fresh Element Mini


Cod intern: #704469

  • Distribuie pe:
415,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 12 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Diverse petshop Dispenser inteligent PetKit Fresh Element Mini (WIFI) 2.8l de la PETKIT

Distribuitorul de alimente pentru pisici marca PetKit va va permite sa aveti grija sa oferiti cantitatea potrivita de alimente pentru animalul dvs. de companie. Poate pastra pana la 2,8 L de alimente, care datorita constructiei stranse a dispozitivului ramane proaspata mult timp. Este mic, eficient din punct de vedere energetic si usor de curatat - asa ca sigur va functiona bine si in casa ta. Mai mult, asocierea Fresh Element Mini cu aplicatia PetKit va ofera acces la functii si setari suplimentare.
Alimentatorul a fost conceput special pentru pisici. Este mic si perfect adaptat nevoilor animalelor de companie. In ciuda dimensiunilor reduse, se remarca printr-o capacitate considerabila, care este de 2,85 l, ceea ce inseamna practic ca puteti turna in ea aproximativ 1,5 kg de chipsuri de pisica. In cazul pisicilor adulte, aceasta cantitate este suficienta pana la 2 saptamani - deci nu trebuie sa reumpleti prea des.

Specificatii tehnice


  • Tip produs
    • Tip Produs
      Dispenser automat
    • Pentru
      Caini
      Pisici
    • Forma
      Rotund
    • Numar compartimente
      1
    • Material
      Plastic

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.