Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Diverse petshop Petoneer Cozy Sofa thermo-regulating smart bed

Cod:

035194


Cod intern: #1271585

  • Distribuie pe:
528,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Diverse petshop Petoneer Cozy Sofa thermo-regulating smart bed de la PETONEER

Pat inteligent cu termoreglare Petoneer Cozy Sofa

Păstrați-vă animalul de companie confortabil. Patul are functie de termoreglare, astfel incat puteti porni incalzirea sau racirea. Funcționarea silențioasă a dispozitivului nu va enerva animalul dvs. de companie, iar datorită designului atent gândit, puteți fi sigur că prietenul dvs. blănos va fi confortabil. În plus, puteți controla dispozitivul printr-o aplicație. În plus, produsul este potrivit pentru animalele de companie cu o greutate de până la 15 kg. 

 

Funcția de termoreglare

Cozy Sofa a fost concepută ținând cont de pisici și de confortul lor. Vara, vremea caldă poate fi o pacoste pentru ei, iar când temperatura de afară scade - se răcesc. De aceea patul este dotat cu functia de termoreglare astfel incat temperatura acestuia sa fie intotdeauna optima si adaptata la conditiile din jur. Utilizarea materialelor de înaltă calitate asigură o bună conducere a căldurii, iar senzorul integrat monitorizează temperatura în timp real. Mai mult, puteți regla temperatura cu 9°C (încălzire) sau 12°C (răcire).

 

Control din aplicație

Descărcați aplicația pentru a obține acces la funcții practice și pentru a vă controla patul în mod convenabil. Puteți utiliza opțiunea de control automat al temperaturii sau o puteți seta manual între 20 și 38°C. Mai mult, este posibil să setați un cronometru care vă va permite să ajustați dispozitivul la obiceiurile animalului dvs. de companie - patul se va opri când pisica dvs. se va trezi și se va porni când se duce la culcare.

 

Conexiune fără fir

Pentru un plus de confort, unitatea folosește o conexiune wireless, astfel încât să o poți controla fără a fi nevoie să te ridici de pe canapea. Modulul Wi-Fi și Bluetooth oferă o configurare convenabilă și permite o asociere Bluetooth mai rapidă pentru a transfera acreditările Wi-Fi.

 

Funcționare silențioasă, consum redus de energie

Nu trebuie să vă faceți griji că funcționarea puternică a unității vă va enerva animalul de companie. Designul special al conductelor de aer funcționează în paralel cu ventilatorul turbo, astfel încât PN-110031-01 funcționează la ≤33 dB. Mai mult, dispozitivul consumă doar 1 kWh în 4 zile. Deci, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la facturile mari la electricitate.

 

Sofisticat din toate punctele de vedere

Patul a fost proiectat pentru a vă face animalul de companie cât mai confortabil posibil. În plus, a fost căptușită cu un covoraș special care este rezistent la apă și la zgârieturi. In plus, ofera racorire placuta in zilele caniculare. Materialele de înaltă calitate garantează durabilitate și rezistență la deteriorare, în timp ce designul minimalist va arăta grozav într-un interior modern. Mai mult decât atât, indicatorul LED îți va oferi cele mai importante informații despre funcționarea dispozitivului, astfel încât să poți fi la curent.

 

Inclus

  • vizuină
  • Cablu USB-C (1,2 m)
  • alimentare 5V / 3A
  • covoraș de răcire
  • picior de lemn x4
  • manual de utilizare

Specificație:

Marca Petoneer
Model PN-110031-01
Material PP
Conexiune Wi-Fi (2,4 GHz)
Greutate aproximativ 3,1 kg
Dimensiuni 434 x 431 x 296 mm
Putere DC 5V / 3A
Potrivit pentru pisici cu o greutate de până la 15 kg

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.