Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Ruris Kit acumulator, incarcator Dac Expert 2424e, 20V/1,8 A

Cod:

2424e2023


Cod intern: #2239552

  • Distribuie pe:
309,35 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Kit acumulator, incarcator Dac Expert 2424e, 20V/1,8 A de la Ruris

Kit acumulator, incarcator Dac Expert 2424e, 20V/1,8 A, acumulatorul are o tensiune de 20V, o capacitate de 4 Ah și oferă o autonomie bună putând fi utilizat pentru toată gama de echipamente DAC și EXPERT pe acumulator. În plus, cu o greutate redusă de doar 0.64 kg, este portabil și ușor de transportat.

Inovația Ruris Alfa UP

De asemenea, acumulatorul DAC EXPERT 2400e vine cu Inovația Alfa Up, o tehnologie care, prin impulsuri electrice, are capacitatea de a reporni acumulatorul atunci când acesta este descărcat complet sau depozitat pe perioade lungi de 6-12 luni.

Încărcătorul DAC Expert 24e este proiectat să încarce acumulatorul DAC EXPERT 2400e astfel, timpul de încărcare* pentru acest acumulator de 4 Ah, este de aproximativ 2 ore și 13 minute.

*Timpul de încărcare este o estimare și poate varia în funcție de mai mulți factori, precum temperatura mediului ambiant, gradul de uzură a acumulatorului sau a încărcătorului.

Tensiunea de ieșire de 20V și curentul de ieșire de 1.8A sunt concepute special pentru a încărca bateria Li-Ion de 20V a echipamentelor tale de grădinărit. În plus, cu o greutate de doar 0.3kg, încărcătorul este ușor de transportat și depozitat, astfel încât îți poți încărca bateria oriunde ai nevoie.

Încărcătorul de acumulator DAC Expert 24e este construit pentru a fi sigur și durabil. Temperatura de operare a acestui încărcător variază între 0~45℃. Are o protecție împotriva supraîncălzirii, care va opri încărcarea bateriei dacă temperatura devine prea ridicată, asigurând astfel siguranța în utilizare.

 

  • Voltaj acumulator Li-ion20V
  • Capacitate acumulator Li-ion4 Ah
  • Tensiune/Curent de ieșire20V/1,8 A
  • Acumulator și Încărcător1 acumulator 1 încărcător
  • Greutate0.94 kg

Specificatii tehnice


  • Specificatii
    • Tip produs
      kit

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.