Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Epilator Braun - SE832S Face 81530876, 10 pensete, perie curatare faciala, Borseta, roz-alb

Epilator Braun - SE832S Face 81530876, 10 pensete, perie curatare faciala, Borseta, roz-alb

Cod:

81530876


Cod intern: #131915

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Epilatoare

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Epilator Braun - SE832S Face 81530876, 10 pensete, perie curatare faciala, Borseta, roz-alb de la Braun

Editie limitata - Braun Face 832-s - Set cadou – Perie curatare faciala & epilator facial cu 3 accesorii inclusiv o perie pentru pielea sensibila si borseta

Caracteristici principale:
-    Primul epilator facial din lume cu perie de curatare
-    Epilator facial: Design elegant si compact pentru epilare precisa. 10 micro-deschideri prind chiar si cele mai fine fire de par (0.02mm)
-    Perie curatare faciala: Curata delicat dar profund prin micro-oscilatii. Testat cu dermatologi pentru utilizare zilnica pe pielea sensibila. Curata de 6x mai eficient fata de simpla curatare manuala.
-    Are 3 accesorii: capac roz, perie pentru pielea sensibila si o borseta roz
-    Cadoul perfect pentru ea

Sfaturi:
Pentru a mentine performanta si igiena maxima, inlocuiti peria cu o rezerva noua la fiecare 3 luni. Cumparati un set de doua si  bucurati-va de o piele curata timp de 6 luni.


Descriere:
Braun Face.
Primul epilator facial & perie de curatare din lume.
Dezvaluie stralucirea perfecta.

Beneficii produs:
Epilare faciala precisa si curatare profunda. 
O premiera mondiala, Braun Face ofera doua tratamente intr-un singur aparat – prin simpla comutare a atasamentelor. Usor de utilizat, si oferind rezultate dovedite, Braun Face indeparteaza parul facial de la radacina si curata in profunzime pielea cu peria faciala.
Editia limitata include un capac si o borseta roz, plus o perie faciala suplimentara pentru pielea uscata si delicata. Frumos ambalat, este cadoul ideal pentru o persoana cu pielea sensibila, care isi va iubi tenul mai clar, mai proaspat si mai neted.

Ce e in cutie:
-    Cap de perie curatare faciala Braun Face
-    Epilator facial
-    Perie de curatare normala
-    Perie curatare pielea sensibila
-    Capac roz
-    Borseta roz
-    Periuta curatare aparat
-    Baterie


Functii produs:
Precizie absoluta la atingerea unui buton.
Precizia este cheia la indepartarea parului de pe barbie, buza superioara si frunte, sau mentinerea sprancenelor. Designul elegant si compact al Braun Face va permite manevrarea usoara ca pe un rimel pentru control si precizie absoluta.
Capul extra subtire cu 10 micro-deshideri capteaza delicat chiar si cele mai fine fire de par (0.2mm), indepartandu-le de la radacina pentru pana la 4 saptamani de piele fina.
Cu 200 miscari de smulgere pe secunda, epilatorul facial este mult eficient si considerabil mai rapid fata de pensetele manuale, si poate indeparta parul de 4x mai scurt fata de epilarea cu ceara.
E atat de delicat, veti fi gata intr-un minut!

Curata tenul de 6x mai bine fata de curatarea manuala.
In doar un minut, peria de curatare Braun indeparteaza machiajul si impuritatile pentru a restabili stralucirea naturala a pielii. Cu sute de micro-oscilatii, functioneaza de 6x mai bine fata de spalarea manuala si curata porii in profunzime, astfel incat sa poata absorbi mai bine crema sau serul.
100% rezistent la apa, curatarea faciala poate deveni o parte a rutinei la dus.
Colectia Braun de perii permite cu adevarat personalizarea regimului de ingrijire a pielii. Pur si simplu inlocuiti peria, si puteti fie curata usor zone sensibile, exfolia sau aplica crema sau machiaj. Pentru igiena optima si cel mai buna tratament, inlocuiti peria la fiecare 3 luni.
Braun Face a fost testat impreuna cu medici dermatologi si este potrivit utilizarii zilnice, chiar si pe pielea sensibila.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      81530876
    • Culoare
      Alb
    • Fir
      Nu
  • Specificatii
    • Numar pensete
      10
    • Alimentare
      Baterii AA
    • Trepte de viteza
      1
    • Accesorii incluse
      Cap pentru parul facial, Husa, Perie de curatat
    • Functii
      Lavabil

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Disponibil in culorile:  
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.