Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Epilator Braun Silk-epil 7 7/890 SensoSmart Argintiu

Cod:

81646960


Cod intern: #233811

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Epilatoare

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Epilator Silk-epil 7 7/890 SensoSmart Argintiu de la Braun

Epilator Braun Silk-épil 7 7/890 SensoSmart™ Argintiu – Epilator Fara Fir Wet & Dry cu 7 accesorii
 
Caracteristici principale: 
  • Primul epilator inteligent din lume cu tehnologie SensoSmart™ 
  • Cea mai delicata epilare de la Braun pentru catifelare de durata
  • Epilator Wet & Dry fara fir; utilizare in cada sau la dus pentru o experienta delicata
  • Aparat de tuns corporal si facial pentru zone sensibile
  • 7 accesorii; include capac facial, capac pentru contactul cu pielea, capac cu role de masaj, aparat de tuns zone sensibile cu 2 capete si 2 distantiere de tuns
Epilatorul Silk-épil 7 Wet & Dry ofera cea mai delicata epilare de la Braun. Cu tehnologia inovatoare SensoSmart™, aparatul indica nivelul presiunii aplicate, indepartand mai multe fire de par dintr-o singura trecere. Tehnologia MicroGrip indeparteaza firele de par de 4x mai scurte pe care ceara nu reuseste. Fara fir si Wet & Dry, epilatorul poate fi utilizat in cada sau la dus pentru o indepartare delicata a parului. Cu 7 accesorii, inclusiv un dispozitiv de tuns parul corporal si facial, pentru o intretinere usoara a zonelor sensibile.
 
Beneficiu produs
Primul epilator inteligent din lume. Senzorul indica nivelul presiunii aplicate pentru a indeparta si mai mult par.
Noua generatie de epilatoare Braun are inclusa tehnologia SensoSmart™, punand indrumarile de specialitate la dispozitia dumneavoastra. Un senzor inteligent inovator indica nivelul presiunii aplicate printr-un indicator luminos rosu, care semnaleaza atunci cand se aplica o presiune prea mare si va avertizeaza sa ajustati manevrarea aparatului, pentru cele mai bune rezultate.
Epilatoarele Braun Silk-épil indeparteaza firele de par de 4x mai scurte pe care ceara nu reuseste, pentru rezultate ca la salon. Fara griji, fara programari!
 
Functii produs
  • Wet & Dry - 100% rezistent la apa, epileaza in cada sau la dus pentru mai mult confort. Epilarea devine aproape lipsita de durere prin utilizare regulata in apa. 
  • Tehnologie SensoSmart™  - Tehnologia SensoSmart™ ghideaza epilarea pentru o presiune optima, iar pensetele MicroGrip indeparteaza firele de par de marimea unui graunte de nisip (0.5mm). Nu mai trebuie sa asteptati niciodata ca parul sa creasca indeajuns de lung pentru epilarile cu ceara.
  • Cap pivotant - Se adapteaza oricarui contur pentru o epilare confortabila si eficienta, chiar si in zonele dificile cum ar fi genunchiul sau axila.
  • Smartlight - Dezvaluie cele mai fine fire de par pentru o epilare desavarsita.
Functii aditionale

Fii gata de plaja, fara programare la ceara 
Mentinerea liniei bikinilor.

Epilatorul Silk-épil 7 SensoSmart™ include un aparat de tuns corporal si facial pentru indepartarea parului fara grijile epilarii cu ceara. Aranjeaza rapid si usor linia bikinilor.
 
Conturare sprancene.
Contureaza sprancenele sau tunde in mod precis parul facial.
 
Tuns zone sensibile.
Bucurati-va de rezultate bune chiar si in zonele sensibile, cum ar fi axila.
 

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.