Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Epilator Braun FaceSpa 851V

Cod:

81581331


Cod intern: #239095

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Epilatoare

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Epilator FaceSpa 851V de la Braun

Braun Face 851 – Perie de curatare faciala & epilator facial + 3 perii de infrumusetare pentru o piele curata si frumoasa

Caracteristici produs
Primul epilator facial din lume cu perie de curatare
Epilator facial: design elegant si compact pentru epilare precisa. 10 micro-deschideri prind chiar si cele mai fine fire de par (0.02mm)
Perie curatare faciala: curata delicat si in profunzime prin micro-oscilatii. Testat cu medicii dermatologi pentru utilizare zilnica pe pielea sensibila. Curata de 6x mai eficient fata de curatarea manuala.
Include 4 perii diferite pentru a acoperi toate nevoile pielii si pentru a oferi un regim complet de ingrijire a pielii: perie normala, perie extra sensitive, perie de exfoliere si burete de infrumusetare.

Braun Face. Primul epilator facial din lume & perie de curatare.
Ingrijeste tenul pentru o stralucire fara cusur.

Beneficii produs
Epilare faciala precisa si curatare in profunzime.
O premiera mondiala, Braun Face permite utilizarea a doua tratamente cu un singur aparat – prin simpla inlocuire a atasamentelor.
Usor de utilizat, si oferind rezultate dovedite, Braun Face permite indepartarea precisa a parului facial de la radacina cu ajutorul epilatorului facial, si in plus curata tenul in profunzime cu peria faciala. Tenul va deveni vizibil mai neted, mai curat si mai proaspat, prin simpla apasare a unui comutator.
Elegant, dar foarte practic, Braun Face este conceput sa se potriveasca  perfect in viata dumneavoastra. Avand capac de protectie, epilatorul facial este atat de discret incat poate fi luat oriunde, oricand. 

Beneficii perie curatare faciala
Curata tenul de 6x mai bine fata de simpla curatare manuala.
In doar un minut, peria de curatare Braun inlatura machiajul si impuritatile pentru a reface stralucirea naturala a pielii. Prin sute de micro-oscilatii, functioneaza de 6x mai eficient fata de curatarea manuala si curata pielea in profunzime, pentru a absorbi mai bine crema sau serul preferat.

100% rezistent la apa, puteti adauga curatarea faciala ca parte naturala a rutinei la dus.
Colectia de perii de la Braun permite cu adevarat personalizarea regimului de ingrijire a pielii. Doar inlocuiti peria, si puteti sa curatati cu delicatete zonele sensibile ale pielii, puteti exfolia sau aplica crema si fond de ten. Pentru igiena optima si cel mai bun tratament pe care pielea dumneavoastra le merita, inlocuiti peria la fiecare 3 luni.
Braun Face a fost testat cu medicii dermatologi si este adecvat pentru utilizarea de zi cu zi, chiar si pe pielea sensibila.

Atasamente

Perie normala

Pentru tipurile de ten normale, firele lungi de 8mm elimina machiajul si impuritatile in profunzime. De 6x mai eficienta fata de simpla curatare manuala.

Perie extra sensitive
Pentru pielea delicata, uscata si sensibila, care necesita o atingere mai moale. Cu sute de micro-oscilatii pe minut , perii moi de 14mm asigura un tratament bland si luxos.

Perie de exfoliere
Conceput pentru utilizare o data pe saptamana, aceasta perie ofera o exfoliere profunda, parte esentiala a oricarui regim de frumusete. Combinand peri lungi si scurti, cele doua lungimi de filament indeparteaza celulele de piele moarta pentru a rafina pielea tenului.

Burete de infrumusetare
Cu o suprafata unica de spuma, buretele poate fi folosit pentru a masa creme hidratante si uleiuri in piele. Acesta poate fi, de asemenea, folosit pentru a aplica fond de ten pentru a uniformiza tonul pielii si pentru a crea o baza perfecta.

Ghid
Pasul 1- zilnic

Pentru curatarea zilnica, utilizati peria normala sau extra sensitive  in functie de tipul de piele.
Pasul 2- zilnic
Odata ce pielea este curata si uscata, folositi buretele de infrumusetare pentru a aplica uniform crema hidratanta sau serul. De asemenea, puteti utiliza buretele pentru a aplica fondul de ten.
Saptamanal
Va recomandam utilizarea periei de exfoliere o data pe saptamana pentru a elimina pielea uscata si pentru a intensifica stralucirea naturala.
Trimestrial
Pentru mentinerea setului de frumusete, spalati intotdeauna periile dupa fiecare utilizare. Pentru o performanta si igiena maxima, Braun recomanda inlocuirea periilor la fiecare 3 luni.


Pretul include taxa verde 0.5 Ron/buc fara TVA

Specificatii tehnice


  • Model
  • Specificatii
    • Alimentare
      Baterie
    • Trepte de viteza
      1
    • Accesorii incluse
      Cap pentru perie de curățare facială
      Capac de protecție
      Perie de curățare
      Perie suplimentară de rezervă

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.