Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Epilator Remington IPL6500 cu lumină Intens Pulsată i-LIGHT Pro

Epilator Remington IPL6500 cu lumină Intens Pulsată i-LIGHT Pro

Cod:

IPL6500


Cod intern: #129950

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Epilatoare

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Epilator IPL6500 cu lumină Intens Pulsată i-LIGHT Pro de la Remington

Dacă dorești o piele netedă și delicată, noi avem soluția pentru tine - îți prezentăm i-LIGHT PRO de la Remington. Cu ajutorul acestui epilator revoluționar poți obține rezultate profesionale în confortul casei tale. Conceput pentru a fi utilizat atât pe corp, cât și pe față*, acest dispozitiv avansat tehnologic utilizează cele mai noi descoperiri, folosind tehnologia unică PROPULSE™ de la Remington - o Lumină Intens Pulsată demonstrată clinic care țintește firele de păr direct de la rădăcină, rezultând o epilare permanentă, o piele foarte netedă, ca tu să fii pregătită pentru orice. I-LIGHT este la fel de eficient și pentru bărbați și poate fi utilizat de aceștia pentru tratarea spatelui, pieptului și a umerilor. Este delicat cu pielea și foarte ușor de utilizat, având un design ergonomic și confortabil, și oferindu-ți un control total în timpul tratamentului. Mulțumită becului infinity, nu există costuri ascuse, și nu trebuie să îți schimbi sau să rămâi fără instrumentele de care ai nevoie pentru a obține o piele netedă și delicată.

Specificatii tehnice


  • Model
  • Specificatii
    • Trepte de viteza
      5
    • Functii
      Tehnologie ProPulse; Senzor de piele integrat
    • Altele
      Bec Infinity; Fereastră cu 50% mai mare(accesoriul pentru corp): 3cm²; Fereastră cu 50% mai mare*** (accesoriul pentru corp): 3cm²

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.